Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Oracle Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4351
Black Dragon FC Bagi FC Blue Stars
Madridy Tactiek Tactic_BL
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Mice-Katine passt de bal in één keer door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow passt de bal zonder na te denken. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mice-Katine is nu in balbezit. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Novák met een sublieme pass. Chevalier is nu in balbezit. Chevalier passt de bal in één keer door. Sow is nu in balbezit. Sow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cardoso Filho probeert naar een medespeler te passen. Mice-Katine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mice-Katine passt de bal in één keer door. Sow heeft problemen om de bal te vangen. Sow schiet op doel. Bocsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mikáczó geeft een hoge lob. Palik is nu in balbezit. Palik passt de bal zonder na te denken. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sarotto is nu in balbezit. Sarotto schiet op doel. Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Bagi FC Blue Stars 0:1

35e minuut.
Chevalier speelt de bal door. Cardoso Filho heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso Filho probeert naar een medespeler te passen. Sajó rent richting de bal. Sajó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 40%, Bagi FC Blue Stars 60%.
Black Dragon FC - Bagi FC Blue Stars 0:1

48e minuut.
Chevalier rent richting de bal. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Sow is nu in balbezit. Sow schiet op doel. Bocsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Dragon FC - Bagi FC Blue Stars 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Mice-Katine de bal. Dracula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mice-Katine. Dracula moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dracula kan niet meer verder spelen. Pusztai komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cardoso Filho rent richting de bal. Cardoso Filho speelt de bal door. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Sow rent richting de bal. Sow draait met de bal, schiet en ... Bocsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Chevalier met een snelle inworp. Mice-Katine geeft een hoge lob. Daar is Grubits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sow is nu in balbezit. Sow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Glanzer passt de bal in één keer door. Sarotto rent richting de bal. Cardoso Filho begaat een overtreding. Cardoso Filho krijgt een gele kaart. Sarotto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sarotto kan niet meer verder spelen. Balog komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mice-Katine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novák is nu in balbezit. Mice-Katine verovert de bal door een tackle van achteren. Mice-Katine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Glanzer met een sublieme pass. Chevalier controleert de bal met de borst. Chevalier passt de bal zonder na te denken. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 37%, Bagi FC Blue Stars 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Dragon FC - Bagi FC Blue Stars 1:1