Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stahl Brandenburg Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5097
Stahl Brandenburg AFC Huskies
5-2-3 Versuch 6 Tactiek Golbat
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 31.5
excellent Schieten average
formidable Passen weak
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt geeft een hoge lob. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel. Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 1:0

13e minuut.
Abbas Musa kopt de bal weg. Woydt probeert naar een medespeler te passen. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. Allen bokst de bal weg.

15e minuut.
Ruede onderschept slim de pass. Ruede geeft een hoge lob. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 2:0

17e minuut.
Naptra onderschept slim de pass. Ruede onderschept slim de pass. Ruede geeft een lange en hoge pass. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 3:0

19e minuut.
Friend is nu in balbezit. Maicher onderschept slim de pass. Maicher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laár de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ruede geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maicher de bal. Laár rent richting de bal. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ruede passt de bal zonder na te denken. Woydt is nu in balbezit. Woydt passt de bal zonder na te denken. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 4:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matlak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 22%, AFC Huskies 78%.
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 4:0

50e minuut.
D`Alberto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ruede kopt de bal weg. Klungelig pakt Ybarra de bal. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ruede met een sublieme pass. Woydt rent richting de bal. Woydt speelt de bal door. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Käsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruede is nu in balbezit. Ruede passt de bal met de wreef. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Käsler geeft de bal voor. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Friend geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruede met een snelle inworp. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Ruede is nu in balbezit. Ruede geeft de bal voor. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 5:0

64e minuut.
Woydt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Friend de bal onder controle te krijgen. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Käsler rent richting de bal. Käsler geeft een lange en hoge pass. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel. Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 6:0

70e minuut.
Ybarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Woydt met de inworp. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abbas Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár verovert de bal door een tackle van achteren. Ybarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laár raakt geblesseerd tijdens het duel. Ende neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 7:0

84e minuut.
Michaels heeft problemen om de bal te vangen. Brandybuck geeft een lange en hoge pass. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap. Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 8:0

87e minuut.
Allen met een harde bal richting middenveld. Ruede kopt de bal weg. Ende kan de bal niet met de borst controleren. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 20%, AFC Huskies 80%.
Stahl Brandenburg - AFC Huskies 8:0