Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatska Hellas
trginho Tactiek HELLASFOUR
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
80.1 gemiddelde waardering 79.3
brilliant Schieten formidable
incredible Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


1e minuut.
Badrić geeft een lange en hoge pass. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... Yfantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 1:0

5e minuut.
Perperidis kan de bal niet met de borst controleren. Badrić geeft de bal voor. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 2:0

6e minuut.
Mikedis verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Šparica met een snelle inworp. Badrić geeft een hoge lob. Deak springt en kopt de bal. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Šparica is nu in balbezit. Šparica passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. Yfantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 3:0

18e minuut.
Deak kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Kanellakis geeft de bal voor. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaćera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris begaat een overtreding. Kioris krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Perperidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perperidis geeft de bal voor. Inworp. Saraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badrić probeert naar een medespeler te passen. Paal! Yfantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 4:0

26e minuut.
Badrić geeft de bal voor. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikedis. Štimac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šparica komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kanellakis probeert naar een medespeler te passen. Badrić met een snel genomen vrije trap. Saraga rent richting de bal. Saraga geeft de bal voor. Deak springt en kopt de bal. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giannoulis onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 5:0

32e minuut.
Kioris kopt de bal weg. Filippidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaćera. Filippidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bithikotsis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bithikotsis met de inworp. Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis geeft een hoge lob. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska 42%, Hellas 58%.
Hrvatska - Hellas 5:0

52e minuut.
Vukajlović is nu in balbezit. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris geeft de bal voor. Filippidis krijgt zijn hoofd ertegen. Čuden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 5:1

60e minuut.
Saraga passt de bal met de wreef. Badrić is nu in balbezit. Badrić passt de bal in één keer door. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kocman controleert de bal met de borst. Kioris rent richting de bal. Kapov begaat een overtreding. Kapov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga passt de bal met de wreef. Badrić geeft een hoge lob. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 6:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xilouris komt het veld opgelopen. Spetsiotis komt het veld opgelopen. Maršić komt het veld opgelopen. Papaioannou komt het veld opgelopen. Jurec komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jurec rent richting de bal. Giannoulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska - Hellas 7:1

76e minuut.
Maršić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saraga de bal. Saraga passt de bal in één keer door. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurec springt en kopt de bal. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović geeft de bal voor. Deak is nu in balbezit. Jurec is nu in balbezit. Deak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xilouris onderschept slim de pass. Xilouris passt de bal zonder na te denken. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft een lange en hoge pass. Kioris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Makrodimitris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metzelopoulos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska 41%, Hellas 59%.
Hrvatska - Hellas 7:1