Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7496
Īrān Ukraina
5212 Tactiek 4
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 73.7
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Zeynalov speelt de bal door. Khacheridi met een sublieme pass. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko geeft een lange en hoge pass. Bidnenko springt en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko passt de bal zonder na te denken. Gavryushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov geeft de bal voor. Bidnenko springt en kopt de bal. Khamenei bokst de bal weg.

14e minuut.
Gavryushov passt de bal met de wreef. Zeynalov geeft een hoge lob. Bidnenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Onischenko de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ariffadillah verovert de bal door een tackle van achteren. Ariffadillah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onischenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khacheridi geeft de bal voor. Khamenei bokst de bal weg.

23e minuut.
Ariffadillah speelt de bal door. Shirazi rent richting de bal. Rukavytsya begaat een overtreding. Rukavytsya krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rukavytsya met een sublieme pass. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko geeft een hoge lob. Bidnenko springt en kopt de bal. Khamenei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Ukraina 0:1

35e minuut.
Onischenko met de inworp. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi geeft een hoge lob. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 71%, Ukraina 29%.
Īrān - Ukraina 0:1

46e minuut.
Sivukha komt het veld opgelopen. Melaschenko komt het veld opgelopen. Dorokhov komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Sivukha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivukha geeft de bal voor. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Ukraina 0:2

57e minuut.
Sivukha met een sublieme pass. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov haalt uit met een fantastische trap. Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Ukraina 0:3

65e minuut.
Benhalima speelt de bal door. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi met een sublieme pass. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Gavryushov de bal. Melaschenko rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melaschenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Melaschenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Melaschenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ariffadillah onderschept slim de pass. Inworp. Sivukha met een snelle inworp. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kornilenko passt de bal in één keer door. Gavryushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavryushov geeft de bal voor. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zitoumi kopt de bal weg. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 56%, Ukraina 44%.
Īrān - Ukraina 0:3