Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wisła frysztak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6701
wisła frysztak Gremkowce FC
utrzymanie 1 Tactiek Grem4132LWnr7
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Matassano onderschept slim de pass. Matassano passt de bal in één keer door. Kumawagra is nu in balbezit. Kumawagra schiet op doel. Galusko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - Gremkowce FC 1:0

7e minuut.
Inworp. Karavatellis met de inworp. Penchev rent richting de bal. Penchev geeft de bal voor. Duval krijgt zijn hoofd ertegen. Jordán bokst de bal weg.

19e minuut.
Zénier rent richting de bal. Karavatellis onderschept slim de pass. Karavatellis speelt de bal door. Subrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrata geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrata schiet op doel. Jordán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Penchev met een sublieme pass. Subrata rent richting de bal. Subrata met een sublieme pass. Duval rent richting de bal. Duval draait met de bal, schiet en ... Jordán bokst de bal weg. Cecchetti onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wszędybył neemt de hoekschop. Subrata is nu in balbezit. Subrata schiet op doel. Jordán bokst de bal weg.

37e minuut.
Zénier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Wszędybył begaat een overtreding. Wszędybył krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 54%, Gremkowce FC 46%.
wisła frysztak - Gremkowce FC 1:0

54e minuut.
Ferretti Rigati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Galusko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Penchev kopt de bal weg. Karavatellis met een sublieme pass. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ... Paal! Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Mrkić komt het veld opgelopen. Szőnyi komt het veld opgelopen. Lentner komt het veld opgelopen. Chanes komt het veld opgelopen. Þórvaldsson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Maltez met een sublieme pass. Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier passt de bal met de wreef. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Penchev met de inworp. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal in één keer door. Penchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chanes de bal. Jordán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 49%, Gremkowce FC 51%.
wisła frysztak - Gremkowce FC 1:0