Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 11:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: La Roja
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13998
España Polska
5-3-2 Tactiek Antoś NEW
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
78.2 gemiddelde waardering 84.6
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
incredible Verdedigen magical


3e minuut.
Aracil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robles komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. González Hormiga met een sublieme pass. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een lange en hoge pass. Kuchta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Puszka met een sublieme pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. González Hormiga rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Benkowski geeft de bal voor. Kuchta kopt de bal weg. Dante is nu in balbezit. Puszka is nu in balbezit. Puszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tyczkała geeft de bal voor. Kuchta is nu in balbezit. García Iglesias is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta schiet op doel. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
García Vázquez geeft de bal voor. Zautua controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mętel neemt vlug de vrije trap. Kuchta controleert de bal met de borst. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Puszka onderschept slim de pass. Puszka geeft de bal voor. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
España - Polska 0:1

38e minuut.
Osowski geeft een lange en hoge pass. Dante rent richting de bal. García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante onderschept slim de pass. Dante haalt uit met een fantastische trap. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trashorras heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
España - Polska 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España 64%, Polska 36%.
España - Polska 0:2

46e minuut.
Goitia Peña komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kuchta kan de bal niet met de borst controleren. Vila speelt de bal door. Goitia Peña kopt de bal weg. Zautua is nu in balbezit. Zautua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dante is nu in balbezit. Robles is nu in balbezit. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante draait met de bal, schiet en ... Nourredine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Nourredine geeft een hoge lob. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osowski. Osowski krijgt een gele kaart. Goitia Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Składak komt het veld opgelopen. Goitia Peña wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Orbaiz Lesaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ... Wąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nourredine passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ... Wąs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
España - Polska 1:2

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zautua stond buitenspel. Mętel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Składak kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España 52%, Polska 48%.
España - Polska 1:2