Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Forever9
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5052
HimNae SOKiS SPARTA CHORZELÓW
Piramidon Tactiek 343 p
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sinowatz onderschept slim de pass. Matošević verovert de bal door een tackle van achteren. Matošević passt de bal met de wreef. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret haalt uit met een fantastische trap. Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Turay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:1

6e minuut.
Siarzewski is nu in balbezit. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek passt de bal met de wreef. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:2

18e minuut.
Kwiatek passt de bal zonder na te denken. Mouret rent richting de bal. Dwójak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mouret raakt geblesseerd tijdens het duel. Mouret zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Mouret is nu in balbezit. Mouret schiet op doel. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:3

21e minuut.
Mascheroni kopt de bal weg. Daar is Matošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rebane kan de bal niet met de borst controleren. Rebane met een sublieme pass. Matošević met een sublieme pass. Mouret heeft problemen om de bal te vangen. Mouret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Matveev onderschept slim de pass. Matveev passt de bal in één keer door. Mouret met een sublieme pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kułaga speelt de bal door. Haas is nu in balbezit. Haas passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:4

32e minuut.
Rebane verovert de bal door een tackle van achteren. Rebane met een sublieme pass. Turay is nu in balbezit. Mouret verovert de bal door een tackle van achteren. Mouret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Matveev geeft de bal voor. Kwiatek kopt de bal weg. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Mouret is nu in balbezit. Mouret schiet op doel. Rabenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dwójak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beaumont met een snelle inworp. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Rebane met de inworp. De Liguori is nu in balbezit. Kwiatek onderschept slim de pass. Kwiatek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 69%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 31%.
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:4

46e minuut.
Damião komt het veld opgelopen. Tatar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu met een sublieme pass. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz schiet op doel. Klepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Sinowatz rent richting de bal. Sinowatz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patiño komt het veld opgelopen. Machiels komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Damião de bal. Kułaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak maakt een afschuwelijke overtreding. Dwójak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mouret is nu in balbezit. Mouret speelt de bal door. Damião rent richting de bal. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Siarzewski probeert de bal aan de voet te houden. Kułaga rent richting de bal. Kułaga passt de bal in één keer door. Damião is nu in balbezit. Damião draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Damião geeft een hoge lob. Dwójak probeert de bal aan de voet te houden. Mouret rent richting de bal. Mouret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:5

68e minuut.
Patiño probeert de bal aan de voet te houden. Cerrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrati geeft een hoge lob. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascheroni haalt uit met een fantastische trap. Klepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Dwójak met een sublieme pass. Rebane speelt de bal door. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel. Tatar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:6

88e minuut.
Rebane probeert naar een medespeler te passen. Turay rent richting de bal. Damião verovert de bal door een tackle van achteren. Damião schiet op doel. Tatar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 52%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 48%.
HimNae - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:7