Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4074
Avatar FC boem boem
na most Tactiek 5-3-2
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 25.5
goed Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


15e minuut.
Daar is Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig passt de bal met de wreef. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Malkhasyan is nu in balbezit. Lemasson rent richting de bal. Lemasson geeft een lange en hoge pass. Botina is nu in balbezit. Botina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Malkhasyan is nu in balbezit. Lemasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemasson passt de bal met de wreef. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Meirsschaut trapt de bal weg van het doel. Benayoun kopt de bal weg. Botina rent richting de bal. Ludwig is nu in balbezit. Ludwig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan geeft de bal voor. Serwatka met een sublieme pass. Klungelig pakt Botina de bal. Botina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Verbrughe geeft de bal voor. Inworp. Lemasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benayoun is nu in balbezit. Benayoun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Benayoun probeert naar een medespeler te passen. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina met een sublieme pass. Ludwig is nu in balbezit. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 23%, boem boem 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avatar FC - boem boem 0:0

53e minuut.
Benayoun is nu in balbezit. Benayoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludwig de bal. Botina is nu in balbezit. Botina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Luppino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun passt de bal zonder na te denken. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dazin onderschept slim de pass. Dazin met een sublieme pass. Benayoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludwig de bal. Ludwig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - boem boem 1:0

65e minuut.
Lemasson passt de bal zonder na te denken. Benayoun is nu in balbezit. Benayoun geeft een hoge lob. Daar is Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Benteke probeert naar een medespeler te passen. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Benteke begaat een overtreding. Benteke krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Benteke geeft een hoge lob. Benayoun kopt de bal weg. Benteke kan de bal niet met de borst controleren. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Luppino passt de bal met de wreef. Ludwig heeft problemen om de bal te vangen. Ludwig speelt de bal door. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - boem boem 2:0

80e minuut.
Benayoun heeft problemen om de bal te vangen. Benayoun passt de bal zonder na te denken. Benteke rent richting de bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Meirsschaut bokst de bal weg.

81e minuut.
D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun onderschept slim de pass. Benayoun passt de bal in één keer door. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Meirsschaut trapt de bal weg van het doel. Luppino kopt de bal weg. Klungelig pakt Benteke de bal. Botina probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 13%, boem boem 87%.
Avatar FC - boem boem 2:0