Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fastball Arena New
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2123
Team Fastball OSU Beavers
fasti Tactiek Hergiswil
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
25.9 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten good
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Celades bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler met een sublieme pass. Zurbriggen is nu in balbezit. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon geeft een lange en hoge pass. Stupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupf schiet op doel. Vesterinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Niemenaho de bal. Montandon verovert de bal door een tackle van achteren. Montandon met een sublieme pass. Klungelig pakt Senti de bal. Senti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Senti geeft een lange en hoge pass. Stupf kopt de bal weg. Lintilä controleert de bal met de borst. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vesterinen met een harde bal richting middenveld. Saarniluoma is nu in balbezit. Met opzet legt Hawkmoon zijn tegenspeler op de grond. Hawkmoon krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Senti is nu in balbezit. Senti met een sublieme pass. Klungelig pakt Zurbriggen de bal. Rüssler rent richting de bal. Rüssler schiet op doel. Vesterinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Zurbriggen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liikkavainen rent richting de bal. Zurbriggen verovert de bal door een tackle van achteren. Zurbriggen draait met de bal, schiet en ... Vesterinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:1

15e minuut.
Vesterinen probeert naar een medespeler te passen. Niemenaho kopt de bal weg. Senti probeert naar een medespeler te passen. Rüssler heeft problemen om de bal te vangen. Rüssler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Egli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurmijoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hepokorpi rent richting de bal. Hepokorpi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Senti probeert naar een medespeler te passen. Liikkavainen rent richting de bal. Zurbriggen onderschept slim de pass. Zurbriggen schiet op doel. Vesterinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:2

21e minuut.
Hawkmoon passt de bal met de wreef. Tyynelä rent richting de bal. Nurmijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen is nu in balbezit. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Perttula onderschept slim de pass. Perttula passt de bal in één keer door. Montandon geeft een lange en hoge pass. Zurbriggen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:3

27e minuut.
Zurbriggen verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkmoon rent richting de bal. Hawkmoon passt de bal in één keer door. Daar is Rüssler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüssler draait met de bal, schiet en ... Vesterinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:4

33e minuut.
Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti verovert de bal door een tackle van achteren. Senti geeft de bal voor. Rüssler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:5

41e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen draait met de bal, schiet en ... Vesterinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:6

42e minuut.
Niemenaho speelt de bal door. Daar is Celades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurbriggen onderschept slim de pass. Zurbriggen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kyuss geeft een hoge lob. Rüssler kopt de bal weg. Tyynelä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Zottis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 69%, OSU Beavers 31%.
Team Fastball - OSU Beavers 0:6

54e minuut.
Hawkmoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montandon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montandon probeert naar een medespeler te passen. Stupf is nu in balbezit. Stupf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal met de wreef. Stupf rent richting de bal. Stupf geeft een hoge lob. Zurbriggen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lintilä verovert de bal door een tackle van achteren. Lintilä speelt de bal door. Senti met een sublieme pass. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - OSU Beavers 0:7

72e minuut.
Piaba komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Senti passt de bal met de wreef. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon passt de bal zonder na te denken. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz geeft een hoge lob. Tyynelä controleert de bal met de borst. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Hawkmoon de bal. Hawkmoon passt de bal in één keer door. Stupf speelt de bal door. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 82%, OSU Beavers 18%.
Team Fastball - OSU Beavers 0:7