Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8215
Piekielna Drużyna Green Team KSG
ofiary losu Tactiek Turbo-MIAZGA
32% Balbezit 68%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 56.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Barbarič geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rolnik met de inworp. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Barbarič rent richting de bal. Barbarič passt de bal in één keer door. Anghelache is nu in balbezit. Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:1

5e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Rolnik geeft een lange en hoge pass. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:2

7e minuut.
Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anghelache. Palmiotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palmiotto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal in één keer door. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:3

16e minuut.
Przybyła verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyła geeft een hoge lob. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel. Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Keshedzhiev geeft de bal voor. Rolnik kopt de bal weg. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Przeczek speelt de bal door. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal met de wreef. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik passt de bal met de wreef. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Przybyła passt de bal in één keer door. Moisescu rent richting de bal. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:4

45e minuut.
Przeczek kan de bal niet met de borst controleren. Przeczek geeft de bal voor. Palmiotto kopt de bal weg. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 76%, Green Team KSG 24%.
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:4

47e minuut.
Rolnik geeft de bal voor. Przybyła speelt de bal door. Moisescu rent richting de bal. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Aguad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:5

48e minuut.
Rolnik speelt de bal door. Molkowski geeft een hoge lob. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:6

51e minuut.
Sesan probeert naar een medespeler te passen. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Kukulski geeft een lange en hoge pass. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu schiet op doel. Aguad bokst de bal weg. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:7

53e minuut.
Kukulski passt de bal in één keer door. Przeczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śledź. Przeczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Przeczek kan niet meer verder spelen. Antoś komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rolnik de bal. Rolnik met een sublieme pass. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz geeft een lange en hoge pass. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Palmiotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:8

61e minuut.
Kukulski geeft de bal voor. Aguad speelt de bal door. Moisescu is nu in balbezit. Przybyła rent richting de bal. Przybyła haalt uit met een fantastische trap. Aguad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Przybyła passt de bal zonder na te denken. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik geeft de bal voor. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap. Aguad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Aguad met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zabadeusz de bal. Moisescu is nu in balbezit. Przybyła rent richting de bal. Przybyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aguad trapt de bal weg van het doel. Przybyła kopt de bal weg. Daar is Palmiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap. Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:9

71e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aguad speelt de bal door. Kukulski kopt de bal weg. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:10

76e minuut.
Rolnik rent richting de bal. Rolnik passt de bal met de wreef. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu schiet op doel. Aguad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:11

78e minuut.
Sesan geeft een lange en hoge pass. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła met een sublieme pass. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Aguad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski geeft de bal voor. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:12

81e minuut.
Śledź speelt de bal door. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła schiet op doel. Aguad bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:13

89e minuut.
Galiniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cierkos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 81%, Green Team KSG 19%.
Piekielna Drużyna - Green Team KSG 0:13