Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Herta Vernello ASD Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1555
Herta Vernello ASD Den Malinwa
4-3-3 Tactiek 424
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Berckelaer onderschept slim de pass. Berckelaer met een sublieme pass. Mastromarino geeft een hoge lob. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 1:0

11e minuut.
Mertens probeert naar een medespeler te passen. Sultanov speelt de bal door. De Meza is nu in balbezit. De Meza schiet op doel. Ruytjens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 2:0

16e minuut.
Mastromarino probeert naar een medespeler te passen. De Meza is nu in balbezit. De Meza geeft de bal voor. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pardonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardonne passt de bal met de wreef. Vervaet heeft problemen om de bal te vangen. De Meza is nu in balbezit. De Meza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Meza is nu in balbezit. De Meza passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel draait met de bal, schiet en ... Ruytjens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Koprivarov probeert naar een medespeler te passen. Neşe rent richting de bal. Neşe speelt de bal door. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Engel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Spitaels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastromarino geeft een lange en hoge pass. Neşe krijgt zijn hoofd ertegen. Ruytjens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov passt de bal met de wreef. Sultanov met een sublieme pass. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mertens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sultanov met een snelle inworp. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 26%, Den Malinwa 74%.
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 2:0

46e minuut.
Mastromarino speelt de bal door. Sultanov speelt de bal door. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vervaet speelt de bal door. Sultanov is nu in balbezit. Sultanov geeft een lange en hoge pass. Engel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 3:0

49e minuut.
Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov passt de bal in één keer door. Engel rent richting de bal. Engel draait met de bal, schiet en ... Ruytjens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 4:0

51e minuut.
Koprivarov met een sublieme pass. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza passt de bal met de wreef. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 5:0

55e minuut.
Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Mastromarino rent richting de bal. Mastromarino met een sublieme pass. De Meza rent richting de bal. De Meza draait met de bal, schiet en ... Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neşe rent richting de bal. Neşe draait met de bal, schiet en ... Ruytjens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 6:0

56e minuut.
De Meza is nu in balbezit. De Meza passt de bal zonder na te denken. Neşe rent richting de bal. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap. Ruytjens bokst de bal weg. Daar is Neşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neşe is nu in balbezit. Neşe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 7:0

61e minuut.
Inworp. Delacourt komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sultanov onderschept slim de pass. Sultanov met een sublieme pass. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel draait met de bal, schiet en ... Ruytjens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Berckelaer met een sublieme pass. Klungelig pakt Sultanov de bal. Delacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De Meza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Engel de bal. Engel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De Meza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Engel de bal. Engel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 8:0

85e minuut.
Sultanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laczi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De Meza rent richting de bal. Spitaels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Meza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koprivarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Engel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Koprivarov is nu in balbezit. Koprivarov passt de bal zonder na te denken. Daar is Neşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engel rent richting de bal. Engel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 21%, Den Malinwa 79%.
Herta Vernello ASD - Den Malinwa 9:0