Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ZP Kemp Nou Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3130
ZP Odgrzewane Kotlety Pędzące_Kurczaki
kórfitołek Tactiek 343
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 40.9
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
van Heemst geeft de bal voor. Zubreczki kan de bal niet met de borst controleren. Zubreczki met een sublieme pass. Alloco rent richting de bal. Alloco schiet op doel. Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić geeft een hoge lob. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petardo trapt de bal weg van het doel. Grande kopt de bal weg. Alloco heeft problemen om de bal te vangen. Alloco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 1:0

31e minuut.
Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny begaat een overtreding. Drljan raakt geblesseerd tijdens het duel. Drljan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alloco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Hekert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco rent richting de bal. Alloco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 2:0

36e minuut.
Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek geeft een lange en hoge pass. Alloco rent richting de bal. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel. Mondragón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 3:0

41e minuut.
Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan rent richting de bal. Zawodny begaat een overtreding. Drljan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drljan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grande probeert naar een medespeler te passen. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Mondragón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Grande geeft de bal voor. Cuccagna speelt de bal door. Alloco is nu in balbezit. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 4:0

45e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZP Odgrzewane Kotlety 28%, Pędzące_Kurczaki 72%.
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 4:0

47e minuut.
Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco haalt uit met een fantastische trap. Corsso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grande geeft een hoge lob. Alloco krijgt zijn hoofd ertegen. Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grande met een snelle inworp. Radowiecki is nu in balbezit. Radowiecki geeft een lange en hoge pass. Alloco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Zubreczki probeert de bal met de borst te controleren. Corsso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zubreczki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zubreczki kan niet meer verder spelen. Verbrugge komt het veld opgelopen. Alloco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mondragón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Drljan met een sublieme pass. Klungelig pakt van Heemst de bal. van Heemst probeert naar een medespeler te passen. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Jakubek passt de bal met de wreef. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna passt de bal in één keer door. Alloco rent richting de bal. Alloco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lasek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuccagna met de inworp. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande passt de bal zonder na te denken. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 5:0

73e minuut.
Radowiecki passt de bal in één keer door. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge haalt uit met een fantastische trap. Mondragón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 6:0

75e minuut.
Klungelig pakt Zawodny de bal. Radowiecki met een sublieme pass. Alloco rent richting de bal. Alloco schiet op doel. Mondragón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 7:0

78e minuut.
Drljan speelt de bal door. Catuaba rent richting de bal. Catuaba passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Grande rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obieglo. Grande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gligorić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alloco is nu in balbezit. Obieglo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alloco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alloco neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Drljan rent richting de bal. Sabow begaat een overtreding. Drljan raakt geblesseerd tijdens het duel. Drljan met een snel genomen vrije trap. Alloco springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Obieglo trapt de bal weg van het doel. Gligorić rent richting de bal. Szklanka begaat een overtreding. Szklanka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gligorić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gligorić met een snel genomen vrije trap. Alloco kopt de bal weg. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge haalt uit met een fantastische trap. Mondragón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 8:0

88e minuut.
Catuaba is nu in balbezit. Cuccagna verovert de bal door een tackle van achteren. Cuccagna met een sublieme pass. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZP Odgrzewane Kotlety 31%, Pędzące_Kurczaki 69%.
ZP Odgrzewane Kotlety - Pędzące_Kurczaki 8:0