Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium Of Peace
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8804
Underdogs United Baltimore Arsenal FC
safe1 Tactiek Thanks, Sokker
43% Balbezit 57%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten solid
good Passen very good
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Inworp. Mătrăgună komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mătrăgună zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rae rent richting de bal. Iwelumo rent richting de bal. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Rae haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae draait met de bal, schiet en ... Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Castell rent richting de bal. Castell speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ximenes met een snelle inworp. Iwelumo is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iwelumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună onderschept slim de pass. Hodge rent richting de bal. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tejera rent richting de bal. Tejera geeft een hoge lob. Rae kopt de bal weg. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mătrăgună geeft de bal voor. Iwelumo rent richting de bal. Iwelumo geeft een hoge lob. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mătrăgună speelt de bal door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine geeft de bal voor. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ximenes passt de bal in één keer door. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwelumo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iwelumo krijgt een gele kaart. Mătrăgună raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mătrăgună kan niet meer verder spelen. Kujawka komt het veld opgelopen. Rae neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 1:0

30e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Ximenes rent richting de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Iwelumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwelumo. Iwelumo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Gumier is nu in balbezit. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 2:0

37e minuut.
Inworp. Rae met een snelle inworp. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae schiet op doel. Baranyai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 3:0

38e minuut.
Baranyai met een sublieme pass. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs United 35%, Baltimore Arsenal FC 65%.
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 3:0

46e minuut.
Olejňák komt het veld opgelopen. Nunev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ximenes kopt de bal weg. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Baranyai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kujawka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 4:0

49e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge geeft een lange en hoge pass. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap. Baranyai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kujawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rae kan de bal niet met de borst controleren. Rae schiet op doel. De bal raakt de paal. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 5:0

70e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Anev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anev geeft de bal voor. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap. Baranyai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rae met een snelle inworp. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap. Baranyai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 6:0

76e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Daar is Rae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes rent richting de bal. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Rae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka speelt de bal door. Rae is nu in balbezit. Rae draait met de bal, schiet en ... Baranyai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs United 33%, Baltimore Arsenal FC 67%.
Underdogs United - Baltimore Arsenal FC 7:0