Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10486
Kosmo Team C.F. Arthur
k352 Tactiek n1 0
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 56.2
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Manni is nu in balbezit. Manni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Birler de bal onder controle te krijgen. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan passt de bal zonder na te denken. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bonneau is nu in balbezit. Galuppi begaat een overtreding. Bonneau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonneau met een snel genomen vrije trap. Dołęga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Skočibušić onderschept slim de pass. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Cozzula rent richting de bal. Cozzula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - C.F. Arthur 1:0

29e minuut.
Kozik geeft een hoge lob. Inworp. Tutić met een snelle inworp. Niţă geeft de bal voor. Dołęga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barbaru geeft de bal voor. Lung controleert de bal met de borst. Met opzet legt Cozzula zijn tegenspeler op de grond. Cozzula krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vital is nu in balbezit. Galuppi onderschept slim de pass. Galuppi passt de bal met de wreef. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 50%, C.F. Arthur 50%.
Kosmo Team - C.F. Arthur 1:0

47e minuut.
Ristoiu passt de bal in één keer door. Manni rent richting de bal. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tutić probeert naar een medespeler te passen. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozik. Kozik krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mathieu is nu in balbezit. Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu speelt de bal door. Galuppi rent richting de bal. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Hajducki bokst de bal weg. Cozzula is nu in balbezit. Cozzula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mathieu onderschept slim de pass. Mathieu geeft een hoge lob. Manni rent richting de bal. Manni schiet op doel. Hajducki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Galuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonneau verovert de bal door een tackle van achteren. Bonneau geeft een hoge lob. Dołęga rent richting de bal. Dołęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Galuppi is nu in balbezit. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung geeft de bal voor. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni haalt uit met een fantastische trap. Hajducki bokst de bal weg. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - C.F. Arthur 2:0

71e minuut.
Dołęga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prijck komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Skočibušić onderschept slim de pass. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - C.F. Arthur 3:0

77e minuut.
Niţă is nu in balbezit. Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni schiet op doel. Hajducki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Birler speelt de bal door. Tutić rent richting de bal. Tutić passt de bal met de wreef. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tutić is nu in balbezit. Tutić passt de bal met de wreef. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - C.F. Arthur 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 56%, C.F. Arthur 44%.
Kosmo Team - C.F. Arthur 3:1