Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10726
Sakartvelo Ireland
verona Tactiek Gaelic V1n
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65 gemiddelde waardering 73.6
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Otanadze rent richting de bal. Banker verovert de bal door een tackle van achteren. De Khros probeert naar een medespeler te passen. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mikaberidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gilchrist onderschept slim de pass. Gilchrist passt de bal in één keer door. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Pertia bokst de bal weg.

27e minuut.
Burdzgla geeft de bal voor. Johns probeert naar een medespeler te passen. Mikaberidze verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Waters probeert naar een medespeler te passen. Banker is nu in balbezit. De Khros is nu in balbezit. Banker rent richting de bal. Banker haalt uit met een fantastische trap. Pertia bokst de bal weg.

38e minuut.
Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchaveli passt de bal met de wreef. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Carthy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sukhishvili met de inworp. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kanchaveli speelt de bal door. Lawrie rent richting de bal. Mikaberidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikaberidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 65%, Ireland 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sakartvelo - Ireland 0:0

59e minuut.
Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters passt de bal met de wreef. De Khros rent richting de bal. Banker rent richting de bal. Banker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Ireland 0:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minnerup komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lomia is nu in balbezit. Lomia passt de bal met de wreef. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg. Lomia is nu in balbezit. Lomia draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg.

79e minuut.
Lawrie passt de bal in één keer door. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist speelt de bal door. Banker is nu in balbezit. Banker schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Ireland 0:2

80e minuut.
Hyde komt het veld opgelopen. De Mange komt het veld opgelopen. Duddy komt het veld opgelopen. Norman komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Norman passt de bal in één keer door. Banker rent richting de bal. Banker passt de bal met de wreef. Duddy rent richting de bal. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Ireland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 58%, Ireland 42%.
Sakartvelo - Ireland 0:3