Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11677
Sverige Bolivia
Sweden 1 Tactiek Bolivia 3
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
70.2 gemiddelde waardering 74.1
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Kolher rent richting de bal. Kolher passt de bal zonder na te denken. Ojopi rent richting de bal. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Lewenhaupt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Bolivia 0:1

33e minuut.
Ingolfsson rent richting de bal. Gómez begaat een overtreding. Ingolfsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dagerlund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jaeger passt de bal met de wreef. Barrancos met een sublieme pass. Bonnevier is nu in balbezit. Ojopi onderschept slim de pass. Ojopi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 45%, Bolivia 55%.
Sverige - Bolivia 0:1

56e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo geeft een hoge lob. Barrancos kopt de bal weg. Kolher rent richting de bal. Kolher schiet op doel. Lewenhaupt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ojopi kopt de bal weg. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante geeft een hoge lob. Ojopi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewenhaupt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Bolivia 0:2

62e minuut.
Merlo probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund begaat een overtreding. Bonilla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonilla kan niet meer verder spelen. Robledo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gismondi geeft een hoge lob. Bustamante kopt de bal weg. Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi onderschept slim de pass. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante maakt een afschuwelijke overtreding. Bustamante krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante passt de bal in één keer door. Ojopi rent richting de bal. Ojopi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Bolivia 0:3

84e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een hoge lob. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. Lewenhaupt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Bolivia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 48%, Bolivia 52%.
Sverige - Bolivia 0:4