Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4128
Lahti Hotspurs JiJiJi F.C.
ajax Tactiek 4222L
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka geeft een hoge lob. Hrvatin kopt de bal weg. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 0:1

10e minuut.
Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiainen onderschept slim de pass. Varjunen speelt de bal door. Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula draait met de bal, schiet en ... Vraciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kesä met een sublieme pass. Varjunen rent richting de bal. Varjunen speelt de bal door. Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 1:1

33e minuut.
Hrvatin met een sublieme pass. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka geeft een lange en hoge pass. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 1:2

34e minuut.
Urpiainen rent richting de bal. Urpiainen probeert naar een medespeler te passen. Tannila is nu in balbezit. Hrvatin onderschept slim de pass. Hrvatin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pylväinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 1:3

41e minuut.
Sotero passt de bal zonder na te denken. Pernula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hólmgeirsson. Hólmgeirsson krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pernula raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesä met een snel genomen vrije trap. Myllyvainio kopt de bal weg. Minotta rent richting de bal. Pernula onderschept slim de pass. Pernula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 48%, JiJiJi F.C. 52%.
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 2:3

49e minuut.
Pulkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulkkinen neemt de hoekschop. Pernula krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 3:3

56e minuut.
Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth geeft een lange en hoge pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 3:4

60e minuut.
Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słomianka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minotta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrvatin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Denardos verovert de bal door een tackle van achteren. Minotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin rent richting de bal. Hrvatin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 3:5

62e minuut.
Daar is Varjunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvatin rent richting de bal. Pekurinen is nu in balbezit. Hrvatin onderschept slim de pass. Hrvatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Varjunen met een sublieme pass. Roth rent richting de bal. Pulkkinen begaat een overtreding. Pulkkinen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hrvatin is nu in balbezit. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin rent richting de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Roth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrvatin de bal. Pekurinen rent richting de bal. Hrvatin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvatin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 3:6

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vraciu trapt de bal weg van het doel. Varjunen rent richting de bal. Hrvatin onderschept slim de pass. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pernula controleert de bal met de borst. Minotta begaat een overtreding. Pernula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kesä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hólmgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Pulkkinen is nu in balbezit. Pulkkinen draait met de bal, schiet en ... Vraciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pernula de bal. Pulkkinen rent richting de bal. Pulkkinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pulkkinen met de inworp. Kesä geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Concepción met een sublieme pass. Roth rent richting de bal. Roth probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Concepción rent richting de bal. Concepción geeft een hoge lob. Urpiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin onderschept slim de pass. Hrvatin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 57%, JiJiJi F.C. 43%.
Lahti Hotspurs - JiJiJi F.C. 3:6