Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Academy FC Eulach
4-2-1-3 Tactiek V1
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger rent richting de bal. Rettore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rettore krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Allemann rent richting de bal. Allemann passt de bal met de wreef. Honegger met een sublieme pass. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl draait met de bal, schiet en ... Businger bokst de bal weg.

16e minuut.
Amatrudo passt de bal zonder na te denken. Honegger rent richting de bal. Honegger passt de bal met de wreef. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ançay is nu in balbezit. Gobet verovert de bal door een tackle van achteren. Gobet passt de bal met de wreef. Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ledermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Marazzi de bal. Ledermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledermann krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Salopää geeft een hoge lob. Honegger rent richting de bal. Flitzer is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Salopää geeft de bal voor. Curty bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl draait met de bal, schiet en ... Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - FC Eulach 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 33%, FC Eulach 67%.
The Academy - FC Eulach 1:0

49e minuut.
Allemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann passt de bal zonder na te denken. Daar is Ambühl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - FC Eulach 2:0

51e minuut.
Ledermann kopt de bal weg. Aalai probeert naar een medespeler te passen. Rettore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Honegger is nu in balbezit. Honegger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Allemann geeft de bal voor. Popovic heeft problemen om de bal te vangen. Ançay is nu in balbezit. Ançay haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gobet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gobet geeft de bal voor. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Ambühl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - FC Eulach 3:0

75e minuut.
Allemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann passt de bal in één keer door. Ambühl rent richting de bal. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - FC Eulach 4:0

77e minuut.
Honegger rent richting de bal. Honegger passt de bal zonder na te denken. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - FC Eulach 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 33%, FC Eulach 67%.
The Academy - FC Eulach 5:0