Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: berlengas dos farilhoes Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2427
berlengas dos farilhoes IFK Söding
leysin Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.7 gemiddelde waardering 38.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Frontoura met een sublieme pass. Ameixa rent richting de bal. Ameixa passt de bal zonder na te denken. Radu is nu in balbezit. Radu schiet op doel. Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 1:0

4e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena geeft een hoge lob. Ameixa is nu in balbezit. Ameixa schiet op doel. Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 2:0

8e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal met de wreef. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Calianaz rent richting de bal. Calianaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gwidon rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ameixa rent richting de bal. Rutgersson verovert de bal door een tackle van achteren. Rutgersson passt de bal in één keer door. Ragul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zavoyovsky geeft een hoge lob. Laureola met een sublieme pass. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel. Delvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mansilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernardes met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 2:1

18e minuut.
Pena speelt de bal door. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Radu passt de bal zonder na te denken. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz draait met de bal, schiet en ... Paal! Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwidon. Gwidon krijgt een gele kaart. Calianaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Calianaz kan niet meer verder spelen. Mawlikan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Răducanu passt de bal in één keer door. Ameixa rent richting de bal. Ameixa schiet op doel. Richtinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 3:1

30e minuut.
Ragul is nu in balbezit. Ragul passt de bal met de wreef. Pezzimenti is nu in balbezit. Radu onderschept slim de pass. Radu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 4:1

36e minuut.
Lira passt de bal in één keer door. Laureola is nu in balbezit. Laureola passt de bal met de wreef. Thorn is nu in balbezit. Thorn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Richtinger speelt de bal door. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre geeft een hoge lob. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Thorn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Otxoa López de bal onder controle te krijgen. Răducanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ameixa de bal. Ameixa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 5:1

44e minuut.
Klungelig pakt Otxoa López de bal. Răducanu geeft een hoge lob. Gwidon kopt de bal weg. Pena geeft de bal voor. Mawlikan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 6:1

45e minuut.
Otxoa López speelt de bal door. Klungelig pakt Rutgersson de bal. Rutgersson passt de bal met de wreef. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap. Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 42%, IFK Söding 58%.
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 6:1

64e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Mawlikan kopt de bal weg. Radu is nu in balbezit. Radu draait met de bal, schiet en ... Richtinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 7:1

66e minuut.
Mawlikan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gwidon neemt vlug de vrije trap. Delvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn onderschept slim de pass. Thorn draait met de bal, schiet en ... Mansilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thorn. Thorn krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pena onderschept slim de pass. Pena passt de bal zonder na te denken. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Mawlikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 8:1

74e minuut.
Cordes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavoyovsky rent richting de bal. Cordes maakt een afschuwelijke overtreding. Cordes krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mawlikan de bal. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 9:1

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Otxoa López stond buitenspel. Cordes neemt vlug de vrije trap. Ameixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameixa schiet op doel. Richtinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 10:1

84e minuut.
Zavoyovsky kopt de bal weg. Răducanu rent richting de bal. Răducanu passt de bal met de wreef. Ameixa rent richting de bal. Ameixa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răducanu met een sublieme pass. Mawlikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mawlikan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 11:1

90e minuut.
Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal in één keer door. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 37%, IFK Söding 63%.
berlengas dos farilhoes - IFK Söding 11:1