Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BlueFish
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3422
BlueFish Conan Barbarian Fc
nb1.02-22 Tactiek Zsolti8
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.1 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Porato is nu in balbezit. Matouch is nu in balbezit. Porato is nu in balbezit. Porato draait met de bal, schiet en ... García Plaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:1

6e minuut.
Ventrella geeft de bal voor. Tybora kopt de bal weg. Guttmann kan de bal niet met de borst controleren. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. García Plaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Porato verovert de bal door een tackle van achteren. Porato passt de bal in één keer door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... García Plaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora is nu in balbezit. Villacañas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tybora raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Porato komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nitu speelt de bal door. Klungelig pakt Matouch de bal. Matouch speelt de bal door. Porato rent richting de bal. Porato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato is nu in balbezit. Porato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Villacañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora verovert de bal door een tackle van achteren. Tybora geeft een lange en hoge pass. Porato is nu in balbezit. Porato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Porato is nu in balbezit. Matouch is nu in balbezit. Matouch passt de bal in één keer door. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... García Plaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tybora rent richting de bal. Tybora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:3

32e minuut.
Harasani heeft problemen om de bal te vangen. Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft de bal voor. Daar is Porato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:4

36e minuut.
Doeltrap. García Plaza trapt de bal weg van het doel. Matouch met een sublieme pass. Porato is nu in balbezit. Porato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guttmann kopt de bal weg. Bayramlı controleert de bal met de borst. Bayramlı met een sublieme pass. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora schiet op doel. García Plaza bokst de bal weg.

40e minuut.
Matouch geeft een hoge lob. Bimbó kopt de bal weg. Tybora is nu in balbezit. Tybora haalt uit met een fantastische trap. García Plaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nitu passt de bal zonder na te denken. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Porato is nu in balbezit. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. García Plaza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 84%, Conan Barbarian Fc 16%.
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:4

46e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. García Plaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:5

48e minuut.
Matouch is nu in balbezit. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Porato rent richting de bal. Porato schiet op doel. García Plaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:6

53e minuut.
Tybora rent richting de bal. Tybora geeft de bal voor. Matouch is nu in balbezit. Porato rent richting de bal. Porato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:7

54e minuut.
Ostoja met een sublieme pass. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato speelt de bal door. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
García Plaza met een harde bal richting middenveld. Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal met de wreef. Porato heeft problemen om de bal te vangen. Porato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Turbatu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poniatowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stodolny verovert de bal door een tackle van achteren. Stodolny geeft een lange en hoge pass. Guttmann heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:8

62e minuut.
Tybora passt de bal met de wreef. Poniatowski rent richting de bal. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
García Plaza met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Matouch de bal onder controle te krijgen. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Porato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tybora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villacañas. Tybora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nitu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:9

69e minuut.
Bujáki rent richting de bal. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Porato de bal. Porato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:10

71e minuut.
Porato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drostrup komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bujáki is nu in balbezit. Bujáki passt de bal zonder na te denken. Harasani rent richting de bal. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. García Plaza trapt de bal weg. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Drostrup heeft problemen om de bal te vangen. Drostrup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ventrella is nu in balbezit. Ventrella speelt de bal door. Tybora is nu in balbezit. Klungelig pakt Tybora de bal. Tybora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat García Plaza niet meer kan verder spelen. Noha komt het veld opgelopen. Stodolny met de inworp. Ventrella speelt de bal door. Klungelig pakt Tybora de bal. Tybora draait met de bal, schiet en ... Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Poniatowski schiet op doel. Noha probeert naar een medespeler te passen. Drostrup kopt de bal weg. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Noha probeert naar een medespeler te passen. Matouch speelt de bal door. Drostrup is nu in balbezit. Klungelig pakt Drostrup de bal. Drostrup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Noha speelt de bal door. Matouch controleert de bal met de borst. Drostrup rent richting de bal. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een hoge lob. Harasani heeft problemen om de bal te vangen. Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal zonder na te denken. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 87%, Conan Barbarian Fc 13%.
BlueFish - Conan Barbarian Fc 0:10