Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SIEMIANOWICZANKA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3007
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` Izolator Boguchwała
4-1-2-3 Martini Tactiek my new
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
55.8 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Świercz kopt de bal weg. Chałaśkiewicz met een sublieme pass. Pomianowski speelt de bal door. Bąbel rent richting de bal. Bąbel schiet op doel. Szadkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Millán passt de bal zonder na te denken. Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti passt de bal in één keer door. Habrat rent richting de bal. Habrat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
D`Angelo speelt de bal door. Cipolletti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Habrat de bal. Habrat schiet op doel. Połącarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cipolletti passt de bal in één keer door. Borszéki rent richting de bal. Borszéki passt de bal zonder na te denken. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Połącarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
D`Angelo geeft een lange en hoge pass. Rasiak rent richting de bal. Sieńko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sieńko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borszéki komt bij de bal en schiet. Połącarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Habrat springt en kopt de bal. Połącarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 1:0

24e minuut.
Świercz speelt de bal door. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. Szadkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Chałaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kluzek rent richting de bal. Chałaśkiewicz begaat een overtreding. Chałaśkiewicz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bogdanowski geeft een hoge lob. Piecha is nu in balbezit. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Szadkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Habrat geeft een lange en hoge pass. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Bogdanowski krijgt een gele kaart. Rasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borszéki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 35%, Izolator Boguchwała 65%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 2:0

46e minuut.
Schutte komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Habrat rent richting de bal. Habrat passt de bal zonder na te denken. Bogdanowski onderschept slim de pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Połącarz trapt de bal weg. Pomianowski kopt de bal weg. Marcel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz schiet op doel. Szadkowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Leiser komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Marcel geeft een lange en hoge pass. Ştefan rent richting de bal. Chałaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szadkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Inworp. Kurulashvili komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bąbel rent richting de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ... Szadkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 2:1

65e minuut.
Leiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiser geeft een lange en hoge pass. Schutte probeert de bal met de borst te controleren. Schutte haalt uit met een fantastische trap. Połącarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 3:1

68e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski passt de bal zonder na te denken. D`Angelo met een sublieme pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte haalt uit met een fantastische trap. Połącarz bokst de bal weg.

70e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Chałaśkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuldla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bogdanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borszéki met een snelle inworp. D`Angelo geeft de bal voor. Kurulashvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 4:1

72e minuut.
Pomianowski passt de bal in één keer door. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Bogdanowski de bal. Rępalski is nu in balbezit. Kurulashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... Połącarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 5:1

85e minuut.
Borszéki is nu in balbezit. Borszéki geeft een lange en hoge pass. Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili schiet op doel. Połącarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leiser geeft de bal voor. Schutte probeert de bal aan de voet te houden. Połącarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 35%, Izolator Boguchwała 65%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Izolator Boguchwała 5:1