Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FA GENESIS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4752
FA GENESIS Peppers
mr. correct math Tactiek bazal-bra
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Makaryan met een sublieme pass. Britos is nu in balbezit. Britos geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Čuj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Turčík rent richting de bal. Turčík passt de bal zonder na te denken. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 1:0

11e minuut.
Gülselam geeft de bal voor. Hildebrand kopt de bal weg. Turčík rent richting de bal. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Turpçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Britos met een snelle inworp. Makaryan geeft de bal voor. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vojenský de bal. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuj verovert de bal door een tackle van achteren. Malčovič geeft de bal voor. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Turpçu met een harde bal richting middenveld. Malčovič kopt de bal weg. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Geert is nu in balbezit. Cork is nu in balbezit. Cork passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Makaryan kopt de bal weg. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Turčík kopt de bal weg. Britos rent richting de bal. Britos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hildebrand met een snelle inworp. Cork rent richting de bal. Cork met een sublieme pass. Salón speelt de bal door. Britos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Schulay rent richting de bal. Törhönen onderschept slim de pass. Törhönen passt de bal met de wreef. Daar is Hildebrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hildebrand geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vojenský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Makaryan met een snelle inworp. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Schulay probeert naar een medespeler te passen. Geert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Törhönen rent richting de bal. Turčík rent richting de bal. Turčík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Geert is nu in balbezit. Makaryan onderschept slim de pass. Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Turčík is nu in balbezit. Turčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 21%, Peppers 79%.
FA GENESIS - Peppers 1:0

46e minuut.
Okoniewski komt het veld opgelopen. Kardobel komt het veld opgelopen. Labno komt het veld opgelopen. Fulý komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Britos is nu in balbezit. Britos passt de bal zonder na te denken. Hildebrand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Törhönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen schiet op doel. Turpçu bokst de bal weg.

50e minuut.
Fulý bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič onderschept slim de pass. Malčovič met een sublieme pass. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Britos geeft de bal voor. Turčík springt en kopt de bal. Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 2:0

64e minuut.
Makaryan passt de bal zonder na te denken. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Malčovič heeft problemen om de bal te vangen. Malčovič geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kardobel is nu in balbezit. Törhönen verovert de bal door een tackle van achteren. Turčík rent richting de bal. Turčík draait met de bal, schiet en ... Turpçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 3:0

68e minuut.
Törhönen rent richting de bal. Turčík is nu in balbezit. Schulay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turčík raakt geblesseerd tijdens het duel. Partel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 4:0

77e minuut.
Doeltrap. Čuj met een harde bal richting middenveld. Makaryan kopt de bal weg. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kardobel geeft de bal voor. Jonas kopt de bal weg. Cork is nu in balbezit. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 22%, Peppers 78%.
FA GENESIS - Peppers 4:0