Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Postboys Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3629
Postboys Grande Sampdoria
f3 Tactiek Dragon
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Klungelig pakt Tonoli de bal. Tonoli met een sublieme pass. Norte probeert naar een medespeler te passen. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Lód de bal. Cea rent richting de bal. Cea passt de bal zonder na te denken. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Parashkevov verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal in één keer door. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kierzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov geeft een hoge lob. Mirallas rent richting de bal. Norte onderschept slim de pass. Norte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal met de wreef. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte onderschept slim de pass. Norte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mžourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mžourek geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirallas de bal. Salayev rent richting de bal. Salayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Soltanov geeft de bal voor. Mirallas heeft problemen om de bal te vangen. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli geeft een hoge lob. Norte rent richting de bal. Makulski bokst de bal weg.

40e minuut.
Tonoli rent richting de bal. Tonoli passt de bal zonder na te denken. Cea heeft problemen om de bal te vangen. Cea schiet op doel. Makulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:1

42e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een lange en hoge pass. Norte rent richting de bal. Norte draait met de bal, schiet en ... Makulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 85%, Grande Sampdoria 15%.
Postboys - Grande Sampdoria 0:1

47e minuut.
Rozo is nu in balbezit. Rozo speelt de bal door. Fischer met een sublieme pass. Norte rent richting de bal. Norte haalt uit met een fantastische trap. Makulski bokst de bal weg.

55e minuut.
Norte controleert de bal met de borst. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte rent richting de bal. Norte schiet op doel. Makulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:2

59e minuut.
Soltanov kopt de bal weg. Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Parashkevov passt de bal in één keer door. Norte met een sublieme pass. Cea is nu in balbezit. Cea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:3

65e minuut.
Norte met een sublieme pass. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cea draait met de bal, schiet en ... Makulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Norte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:4

66e minuut.
Norte is nu in balbezit. Norte passt de bal met de wreef. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli haalt uit met een fantastische trap. Makulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:5

69e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Norte rent richting de bal. Norte speelt de bal door. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mžourek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lód de bal. Norte is nu in balbezit. Norte draait met de bal, schiet en ... Makulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:6

82e minuut.
Mirallas rent richting de bal. Tonoli probeert naar een medespeler te passen. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte haalt uit met een fantastische trap. Makulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte schiet op doel. Makulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Grande Sampdoria 0:7

90e minuut.
Soltanov speelt de bal door. Norte heeft problemen om de bal te vangen. Norte speelt de bal door. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 76%, Grande Sampdoria 24%.
Postboys - Grande Sampdoria 0:7