Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9123
Lucky Team odette fc
noua Tactiek aparare2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 32.3
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Pistrui rent richting de bal. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie met een sublieme pass. Spătariu rent richting de bal. Spătariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate draait met de bal, schiet en ... Moisoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - odette fc 0:1

15e minuut.
Moisoiu trapt de bal weg van het doel. Nicolaie kopt de bal weg. Ispas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nicolaie met een sublieme pass. Zaharescu rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 53%, odette fc 47%.
Lucky Team - odette fc 0:1

53e minuut.
Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui passt de bal in één keer door. Del Prate is nu in balbezit. Del Prate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Murgoci passt de bal in één keer door. Daar is Del Prate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădălan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădălan krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Bădălan geeft een hoge lob. Spătariu kopt de bal weg. Ispas rent richting de bal. Ispas draait met de bal, schiet en ... Florian bokst de bal weg.

83e minuut.
Prodan speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Pistrui begaat een overtreding. Pistrui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 46%, odette fc 54%.
Lucky Team - odette fc 0:1