Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Enuoki Keczuoki Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5399
Enuoki Keczuoki WKS Zatorze
spar Tactiek easy
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 60.6
average Schieten good
very good Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Froment rent richting de bal. Froment geeft de bal voor. Szek rent richting de bal. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Colognesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Szek de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak rent richting de bal. Szek onderschept slim de pass. Bilgiç onderschept slim de pass. Bilgiç haalt uit met een fantastische trap. Lafouge bokst de bal weg. Bilgiç rent richting de bal. Bilgiç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kagias speelt de bal door. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment geeft een hoge lob. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel. Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi haalt uit met een fantastische trap. Lafouge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:1

8e minuut.
Szek speelt de bal door. Lafouge rent richting de bal. Lafouge geeft een lange en hoge pass. Daar is Colognesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colognesi schiet op doel. Lafouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:2

16e minuut.
Inworp. Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colognesi rent richting de bal. Colognesi draait met de bal, schiet en ... Lafouge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Colognesi speelt de bal door. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:3

23e minuut.
Colognesi kopt de bal weg. Inworp. Toader met een snelle inworp. Colognesi rent richting de bal. Colognesi haalt uit met een fantastische trap. Lafouge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Merchel rent richting de bal. Merchel geeft de bal voor. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi draait met de bal, schiet en ... Lafouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:4

27e minuut.
Ioniţă geeft een hoge lob. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç haalt uit met een fantastische trap. Lafouge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Colaianni onderschept slim de pass. Colaianni speelt de bal door. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:5

42e minuut.
Colognesi controleert de bal met de borst. Colognesi passt de bal in één keer door. Bilgiç probeert naar een medespeler te passen. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel. Lafouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 56%, WKS Zatorze 44%.
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:5

49e minuut.
Colognesi met een sublieme pass. Kruski heeft problemen om de bal te vangen. Kruski met een sublieme pass. Wilkojański is nu in balbezit. Wilkojański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:6

53e minuut.
Wilkojański passt de bal met de wreef. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lafouge met een harde bal richting middenveld. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi passt de bal zonder na te denken. Wilkojański is nu in balbezit. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lafouge met een harde bal richting middenveld. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi schiet op doel. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Colognesi schiet op doel. Lafouge speelt de bal door. Szek heeft problemen om de bal te vangen. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi schiet op doel. Lafouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ellenberger rent richting de bal. Ellenberger geeft een hoge lob. Szek rent richting de bal. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Colognesi schiet op doel. Lafouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Chiniewicz trapt de bal weg. Colognesi rent richting de bal. Colognesi draait met de bal, schiet en ... Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:7

80e minuut.
Bilgiç passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb geeft een lange en hoge pass. Colognesi rent richting de bal. Colognesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colognesi rent richting de bal. Lafouge verovert de bal door een tackle van achteren. Lafouge speelt de bal door. Toader rent richting de bal. Toader haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz bokst de bal weg.

86e minuut.
Chiniewicz met een sublieme pass. Colognesi rent richting de bal. Klungelig pakt Colognesi de bal. Colognesi schiet op doel. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:8

88e minuut.
Inworp. Colognesi met een snelle inworp. Colognesi rent richting de bal. Colognesi schiet op doel. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 59%, WKS Zatorze 41%.
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:9