Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: THE FOX TEAM Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3956
THE FOX TEAM KanzasCity
chujowa taktyka Tactiek RIOOO
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen solid


12e minuut.
Karolek geeft een hoge lob. Inworp. Sordo met een snelle inworp. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea draait met de bal, schiet en ... Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tozkoparan speelt de bal door. Cisak rent richting de bal. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nijland de bal. Nijland schiet op doel. Osagie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sordo met een sublieme pass. Cisak speelt de bal door. Nijland heeft problemen om de bal te vangen. Nijland draait met de bal, schiet en ... Osagie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - KanzasCity 1:0

28e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sordo de bal. Sordo passt de bal in één keer door. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Osagie trapt de bal weg. Rondini met een sublieme pass. Di Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. Ochocki krijgt zijn hoofd ertegen. Tozkoparan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 43%, KanzasCity 57%.
THE FOX TEAM - KanzasCity 1:0

55e minuut.
Di Iorio is nu in balbezit. Bowen verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen geeft de bal voor. Sordo rent richting de bal. Sordo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Di Iorio heeft problemen om de bal te vangen. Di Iorio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen. Brera rent richting de bal. Brera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bowen onderschept slim de pass. Bowen passt de bal zonder na te denken. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea schiet op doel. Osagie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - KanzasCity 2:0

70e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nijland is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Sordo verovert de bal door een tackle van achteren. Sordo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bunea de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ... Osagie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - KanzasCity 3:0

77e minuut.
Buron passt de bal met de wreef. Brera bereikt de bal nog maar net als eerste. Brera passt de bal zonder na te denken. Rondini rent richting de bal. Rondini draait met de bal, schiet en ... Tozkoparan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Karolek heeft problemen om de bal te vangen. Bunea rent richting de bal. Obrębalski met een sublieme pass. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea haalt uit met een fantastische trap. Osagie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - KanzasCity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 52%, KanzasCity 48%.
THE FOX TEAM - KanzasCity 4:0