Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kehrasbourg IF Vanaka Pantrid
PK4ADvanced Tactiek k4update
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 37.6
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Joll kopt de bal weg. Võsumägi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verendi rent richting de bal. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 1:0

6e minuut.
Jaansoo kopt de bal weg. Kaldmaa rent richting de bal. Altosaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altosaar krijgt een gele kaart. Kaldmaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verendi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joll springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Verendi rent richting de bal. Verendi passt de bal in één keer door. Joll rent richting de bal. Joll haalt uit met een fantastische trap. Lampka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 2:0

15e minuut.
Söderholm speelt de bal door. Jõekalda rent richting de bal. Jõekalda geeft de bal voor. Verendi is nu in balbezit. Verendi probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jõekalda passt de bal met de wreef. Jaansoo probeert de bal aan de voet te houden. Maiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Joonits is nu in balbezit. Joonits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiste met de inworp. Lometsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Joonits onderschept slim de pass. Joonits geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Verendi probeert naar een medespeler te passen. Jõekalda rent richting de bal. Jõekalda passt de bal met de wreef. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon geeft een hoge lob. Lampka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Võsumägi rent richting de bal. Joll onderschept slim de pass. Joll met een sublieme pass. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 3:0

43e minuut.
Verendi onderschept slim de pass. Verendi passt de bal in één keer door. Joll rent richting de bal. Joll schiet op doel. Lampka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 33%, Vanaka Pantrid 67%.
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 3:0

79e minuut.
Pihlak geeft de bal voor. Kölemen kopt de bal weg. Kölemen rent richting de bal. Kölemen haalt uit met een fantastische trap. Kendzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 3:1

90e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Joll onderschept slim de pass. Joll passt de bal zonder na te denken. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Lampka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 33%, Vanaka Pantrid 67%.
FC Kehrasbourg IF - Vanaka Pantrid 3:1