Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Parque de Loros
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6800
Loros Compton Naranjito F.C
LC3 Tactiek tu433
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 36.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Regueiro met een sublieme pass. Lechkov met een sublieme pass. Çalışkan is nu in balbezit. Chubukova onderschept slim de pass. Chubukova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rico Soto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rico Soto is nu in balbezit. Savage verovert de bal door een tackle van achteren. Lechkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chubukova is nu in balbezit. Çalışkan rent richting de bal. Chubukova onderschept slim de pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Magrão probeert wanhopig de bal te grijpen. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. Magrão bokst de bal weg.

14e minuut.
Əmirov probeert naar een medespeler te passen. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Magrão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 1:0

15e minuut.
Tomeljak is nu in balbezit. Al-Ghamdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomeljak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baumgartner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomeljak kopt de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stirling is nu in balbezit. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Çalışkan onderschept slim de pass. Çalışkan speelt de bal door. Stirling rent richting de bal. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Batazzi geeft een hoge lob. Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner geeft een hoge lob. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rico Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mon geeft een hoge lob. Masciarelli kopt de bal weg. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lechkov probeert naar een medespeler te passen. Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 2:0

34e minuut.
Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov onderschept slim de pass. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomeljak is nu in balbezit. Tomeljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 3:0

35e minuut.
Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak schiet op doel. Əmirov kopt de bal weg. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Magrão bokst de bal weg. Rico Soto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tomeljak rent richting de bal. Savage rent richting de bal. Tomeljak onderschept slim de pass. Tomeljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 4:0

44e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mon met de inworp. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 16%, Naranjito F.C 84%.
Loros Compton - Naranjito F.C 4:0

50e minuut.
Inworp. Sosnowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rico Soto onderschept slim de pass. Chubukova rent richting de bal. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Magrão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 5:0

59e minuut.
Savage is nu in balbezit. Tomeljak onderschept slim de pass. Tomeljak probeert de bal met de borst te controleren. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Magrão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Savage is nu in balbezit. Tomeljak onderschept slim de pass. Tomeljak passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Naranjito F.C 6:0

69e minuut.
Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro speelt de bal door. Lechkov met een sublieme pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Əmirov passt de bal in één keer door. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sosnowski kopt de bal weg. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal in één keer door. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 20%, Naranjito F.C 80%.
Loros Compton - Naranjito F.C 6:0