Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Team Alb-Violet Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1753
FC Arges 1953 Visinii
4-3-3 Tactiek 4-3-3 up
52% Balbezit 48%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 39.7
incredible Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Begloţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Begloţă passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 1:0

9e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele probeert naar een medespeler te passen. Vescovi is nu in balbezit. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele speelt de bal door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Sodomlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 2:0

14e minuut.
Parejas kopt de bal weg. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara passt de bal in één keer door. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Batinelli passt de bal zonder na te denken. Gomezjurado geeft een hoge lob. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi onderschept slim de pass. Vescovi schiet op doel. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Begloţă kopt de bal weg. Wierzba is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 3:0

23e minuut.
Begloţă met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Wierzba rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Taillandier de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hvoynev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvoynev schiet op doel. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ufele neemt de hoekschop. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Biaye probeert naar een medespeler te passen. Wierzba probeert de bal met de borst te controleren. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 4:0

43e minuut.
Begloţă geeft de bal voor. Hvoynev kopt de bal weg. Daar is Dudryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mitáček probeert naar een medespeler te passen. Iğdırlıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begloţă speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Teterko met de inworp. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taillandier heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 26%, Visinii 74%.
FC Arges 1953 - Visinii 5:0

47e minuut.
Inworp. Niño komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Flaks komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Biaye onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teterko met een snelle inworp. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Guerrero springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Teterko is nu in balbezit. Biaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biaye krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Čolović rent richting de bal. Begloţă onderschept slim de pass. Begloţă met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. Sodomlak bokst de bal weg. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Taillandier de bal. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 6:0

61e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 7:0

63e minuut.
Niño passt de bal zonder na te denken. Cintron geeft een lange en hoge pass. Dudryk probeert naar een medespeler te passen. Biaye heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero is nu in balbezit. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 8:0

67e minuut.
Daar is Biaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero passt de bal met de wreef. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taillandier. Hvoynev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ufele met een snel genomen vrije trap. Guerrero rent richting de bal. Guerrero met een sublieme pass. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Daar is Vescovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begloţă rent richting de bal. Begloţă passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 9:0

78e minuut.
Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev geeft een hoge lob. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Begloţă heeft problemen om de bal te vangen. Begloţă geeft een hoge lob. Taillandier heeft problemen om de bal te vangen. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sodomlak speelt de bal door. Begloţă kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Sodomlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Visinii 10:0

90e minuut.
Taillandier onderschept slim de pass. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 18%, Visinii 82%.
FC Arges 1953 - Visinii 10:0