Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Leilor
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10208
craiova forever best din banat
1w_last Tactiek extrema falsa
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 33.2
goed Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Brezeanu met een sublieme pass. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Marincea rent richting de bal. Marincea schiet op doel. Tanboğa bokst de bal weg.

9e minuut.
Stănăşel met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson passt de bal in één keer door. Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 1:0

16e minuut.
Stănăşel speelt de bal door. Paterson is nu in balbezit. Paterson passt de bal zonder na te denken. Wypij is nu in balbezit. Wypij schiet op doel. Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea met een sublieme pass. Daar is Stănăşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşel geeft de bal voor. Marincea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Tanboğa probeert naar een medespeler te passen. Brezeanu kopt de bal weg. Marincea rent richting de bal. Marincea schiet op doel. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Stănăşel geeft de bal voor. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu is nu in balbezit. Marincea onderschept slim de pass. Marincea draait met de bal, schiet en ... Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Şerb speelt de bal door. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson geeft een hoge lob. Wypij springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Marincea rent richting de bal. Marincea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marincea rent richting de bal. Marincea draait met de bal, schiet en ... Tanboğa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 2:0

36e minuut.
Brezeanu rent richting de bal. Brezeanu speelt de bal door. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel geeft een hoge lob. Marincea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Becali kopt de bal weg. Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro passt de bal in één keer door. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Biro-Biro kopt de bal weg. Paterson rent richting de bal. Paterson geeft een lange en hoge pass. Wypij maakt een snoekduik en kopt de bal. Tanboğa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 3:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tanboğa niet meer kan verder spelen. Bullrich komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Brezeanu de bal. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paterson krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Şerb geeft de bal voor. Paterson rent richting de bal. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Bullrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 14%, best din banat 86%.
craiova forever - best din banat 3:0

47e minuut.
Didov verovert de bal door een tackle van achteren. Didov geeft de bal voor. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... Bullrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 4:0

51e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Paterson rent richting de bal. Paterson speelt de bal door. Daar is Wypij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Paterson speelt de bal door. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel passt de bal in één keer door. Marincea is nu in balbezit. Marincea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vulpescu rent richting de bal. Biro-Biro onderschept slim de pass. Stănăşel geeft een hoge lob. Wypij is nu in balbezit. Wypij schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wypij rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 5:0

58e minuut.
Paterson is nu in balbezit. Paterson passt de bal in één keer door. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ... Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Biro-Biro passt de bal met de wreef. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Didov bereikt de bal nog maar net als eerste. Didov geeft een hoge lob. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ... Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea met de inworp. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel geeft een hoge lob. Wypij kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Stănăşel de bal. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Marincea heeft problemen om de bal te vangen. Marincea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Selezeanu geeft een hoge lob. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel. Bullrich bokst de bal weg.

78e minuut.
Brezeanu is nu in balbezit. Brezeanu passt de bal met de wreef. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stănăşel met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson met een sublieme pass. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Paterson de bal onder controle te krijgen. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brezeanu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gavrilescu met de inworp. Caramarin controleert de bal met de borst. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ... Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson met een sublieme pass. Klungelig pakt Wypij de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - best din banat 6:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bullrich niet meer kan verder spelen. Vicol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 15%, best din banat 85%.
craiova forever - best din banat 6:0