Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua USA
ecuador Tactiek USA 16
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
74.3 gemiddelde waardering 76.9
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Caravaca passt de bal met de wreef. Garnier geeft een lange en hoge pass. Cubillo rent richting de bal. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McNelis heeft problemen om de bal te vangen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
McNelis probeert naar een medespeler te passen. Caravaca rent richting de bal. Caravaca geeft een hoge lob. Daar is Cubillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo draait met de bal, schiet en ... Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow geeft een hoge lob. Avren is nu in balbezit. Solis onderschept slim de pass. Solis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Obrzut probeert naar een medespeler te passen. Avren rent richting de bal. Avren geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Godínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - USA 0:1

16e minuut.
Lofton passt de bal in één keer door. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst geeft een lange en hoge pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Godínez bokst de bal weg.

20e minuut.
Baquedano rent richting de bal. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano geeft een hoge lob. Cubillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Avren met de inworp. Lofton rent richting de bal. Lofton passt de bal in één keer door. Avren rent richting de bal. Avren geeft een hoge lob. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lofton geeft de bal voor. Avren kopt de bal weg. Klungelig pakt Arechavaleta de bal. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Parrales onderschept slim de pass. Parrales passt de bal met de wreef. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo schiet op doel. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua - USA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 48%, USA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua - USA 1:1

50e minuut.
Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren met een sublieme pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Arechavaleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avren neemt de hoekschop. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radzinsky komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lofton rent richting de bal. Pizarro rent richting de bal. Lofton verovert de bal door een tackle van achteren. Lofton geeft een lange en hoge pass. Radzinsky krijgt zijn hoofd ertegen. Godínez bokst de bal weg. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Godínez bokst de bal weg.

68e minuut.
Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Cubillo kopt de bal weg. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Lozano passt de bal zonder na te denken. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano met een sublieme pass. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... Obrzut bokst de bal weg. Gentry probeert naar een medespeler te passen. Avren is nu in balbezit. Pizarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pizarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 52%, USA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua - USA 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Avren stond buitenspel. Pizarro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Obrzut bokst de bal weg.

101e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal in één keer door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo schiet op doel. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - USA 2:1

105e minuut.
Dunst is nu in balbezit. Parrales onderschept slim de pass. Parrales speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 49%, USA 51%.
Nicaragua - USA 2:1

106e minuut.
Garfield probeert naar een medespeler te passen. Avren rent richting de bal. Avren met een sublieme pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 68%, USA 32%.
Nicaragua - USA 2:1