Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ajinomoto Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2630
FC Nippon FC FCSB1985
SSRv2 Tactiek atac
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen good


9e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo met een sublieme pass. Gentry is nu in balbezit. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman geeft een hoge lob. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Forutin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Doeltrap. Leclère trapt de bal weg. Guercini kopt de bal weg. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kay passt de bal zonder na te denken. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen onderschept slim de pass. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. Leclère bokst de bal weg. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Blastra heeft problemen om de bal te vangen. Friedland onderschept slim de pass. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro geeft een hoge lob. Daar is Wegner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forutin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Friedland geeft de bal voor. Inworp. Pássaro met de inworp. Blastra rent richting de bal. Blastra draait met de bal, schiet en ... Forutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wegner speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Friedland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Samman met een sublieme pass. Zink is nu in balbezit. Zink passt de bal zonder na te denken. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal in één keer door. Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Forutin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC FCSB1985 0:1

36e minuut.
Blastra kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Kay is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay met een sublieme pass. Blastra is nu in balbezit. Blastra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Ice komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 64%, FC FCSB1985 36%.
FC Nippon - FC FCSB1985 0:1

50e minuut.
Melis heeft problemen om de bal te vangen. Melis speelt de bal door. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC FCSB1985 0:2

52e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Guercini met een sublieme pass. Blastra is nu in balbezit. Blastra schiet op doel. Forutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC FCSB1985 0:3

54e minuut.
Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Ice met een sublieme pass. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis geeft een hoge lob. Castillo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Wegner geeft een hoge lob. Inworp. Samman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Forutin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC FCSB1985 0:4

70e minuut.
Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Miraut rent richting de bal. Miraut geeft een hoge lob. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis geeft een hoge lob. Dejnowicz probeert de bal met de borst te controleren. Dejnowicz met een sublieme pass. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forutin bokst de bal weg. Blastra is nu in balbezit. Blastra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC FCSB1985 0:5

86e minuut.
Miraut speelt de bal door. Blastra rent richting de bal. Blastra met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yaseen geeft een hoge lob. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro passt de bal in één keer door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 62%, FC FCSB1985 38%.
FC Nippon - FC FCSB1985 0:5