Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: UDLeiria Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3065
UDLeiria Quinta da Caldeira FC
minha Tactiek n.t. interesse
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
12 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Gailing onderschept slim de pass. Lazzarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Łukowski speelt de bal door. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Doeltrap. Biajgo trapt de bal weg. Torres kopt de bal weg. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 1:0

15e minuut.
Gailing met een sublieme pass. Balajcza rent richting de bal. Balajcza met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Szinetár bokst de bal weg. Jara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 2:0

24e minuut.
Menyhárt met een sublieme pass. Ganz rent richting de bal. Ganz speelt de bal door. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ivănescu speelt de bal door. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 2:1

33e minuut.
Dida onderschept slim de pass. Dida probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing schiet op doel. Szinetár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 3:1

36e minuut.
Jara probeert de bal aan de voet te houden. Jara probeert naar een medespeler te passen. Gailing is nu in balbezit. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:1

38e minuut.
Ganz met een sublieme pass. Jara is nu in balbezit. Met opzet legt Ganz zijn tegenspeler op de grond. Ganz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Menyhárt passt de bal zonder na te denken. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Gailing rent richting de bal. Gailing schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Sisask is nu in balbezit. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski onderschept slim de pass. Łukowski passt de bal met de wreef. Sisask is nu in balbezit. Sisask draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Główka geeft de bal voor. Balajcza rent richting de bal. Balajcza passt de bal met de wreef. Gailing heeft problemen om de bal te vangen. Gailing draait met de bal, schiet en ... Szinetár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 65%, Quinta da Caldeira FC 35%.
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:1

47e minuut.
Inworp. Polenta met de inworp. Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 5:1

49e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Marquet bokst de bal weg.

53e minuut.
Baumel met een snelle inworp. Dida rent richting de bal. Dida geeft de bal voor. Ganz geeft een lange en hoge pass. Ivănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 5:2

59e minuut.
Baumel is nu in balbezit. Baumel passt de bal met de wreef. Szumilas rent richting de bal. Sisask verovert de bal door een tackle van achteren. Sisask schiet op doel. Marquet bokst de bal weg.

63e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski met een sublieme pass. Sisask is nu in balbezit. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo geeft een hoge lob. Gailing probeert de bal met de borst te controleren. Gailing draait met de bal, schiet en ... Szinetár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

71e minuut.
Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal met de wreef. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Tráva is nu in balbezit. Tráva draait met de bal, schiet en ... Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sisask is nu in balbezit. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka geeft de bal voor. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza passt de bal zonder na te denken. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... Szinetár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu passt de bal met de wreef. Sisask is nu in balbezit. Sisask draait met de bal, schiet en ... Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 5:3

82e minuut.
Polenta is nu in balbezit. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Daar is Szumilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel. Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 73%, Quinta da Caldeira FC 27%.
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 5:4