Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5706
Borgonero tt team
Ste 31312 Tactiek 433 stefano
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Löwengrip rent richting de bal. Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc speelt de bal door. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Visentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pingo verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba geeft de bal voor. Visentin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Löwengrip springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - tt team 0:1

12e minuut.
Pingo rent richting de bal. Pingo geeft een lange en hoge pass. Roma kopt de bal weg. Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bosson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - tt team 0:2

20e minuut.
Castelvecc passt de bal met de wreef. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson is nu in balbezit. Bosson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Garaba rent richting de bal. Garaba met een sublieme pass. Sarto speelt de bal door. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto onderschept slim de pass. Sarto met een sublieme pass. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - tt team 0:3

29e minuut.
Bosson rent richting de bal. Grkinić rent richting de bal. Bosson verovert de bal door een tackle van achteren. Bosson haalt uit met een fantastische trap. Visentin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - tt team 0:4

43e minuut.
Salazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Albreht komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Garaba rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre geeft een hoge lob. Kurański rent richting de bal. Kurański geeft een hoge lob. Desábato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 66%, tt team 34%.
Borgonero - tt team 0:4

47e minuut.
Castelvecc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vezeanu. Castelvecc raakt geblesseerd tijdens het duel. Falco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Albreht speelt de bal door. Castelvecc probeert naar een medespeler te passen. Sarto heeft problemen om de bal te vangen. Sarto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garaba geeft een lange en hoge pass. Gaula is nu in balbezit. Löwengrip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Löwengrip krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grkinić verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba met een sublieme pass. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip draait met de bal, schiet en ... Visentin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Szpręga rent richting de bal. Bastiaanse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szpręga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguirre met een snel genomen vrije trap. Szpręga maakt een snoekduik en kopt de bal. Desábato bokst de bal weg.

80e minuut.
Kurański geeft een lange en hoge pass. Vezeanu kopt de bal weg. Bastiaanse is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurański zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Falco onderschept slim de pass. Falco met een sublieme pass. Bosson is nu in balbezit. Bosson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu speelt de bal door. Szpręga rent richting de bal. Szpręga draait met de bal, schiet en ... Desábato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - tt team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 54%, tt team 46%.
Borgonero - tt team 1:4