Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol A.S.Dalila
Buli Tactiek Start
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Funk rent richting de bal. Funk geeft een lange en hoge pass. Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele draait met de bal, schiet en ... Markvar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Corpi de bal. Phúc Lâm rent richting de bal. Corpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phúc Lâm raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Przeżuwacz passt de bal in één keer door. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu met een sublieme pass. Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ... Markvar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Markvar met een sublieme pass. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Wars begaat een overtreding. Wars krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Cebba de bal. Crudele is nu in balbezit. Cebba is nu in balbezit. Crudele onderschept slim de pass. Crudele haalt uit met een fantastische trap. Markvar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 42%, A.S.Dalila 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 0:0

47e minuut.
Funk passt de bal zonder na te denken. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz passt de bal in één keer door. Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele haalt uit met een fantastische trap. Markvar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Phúc Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Lâm geeft de bal voor. Funk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crudele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crudele schiet op doel. Markvar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wawreńczuk geeft een hoge lob. Inworp. Tomescu met de inworp. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ... Markvar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Czoska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu passt de bal met de wreef. Trung Tùng is nu in balbezit. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sciaccaluga kopt de bal weg. Czoska geeft de bal voor. Przeżuwacz kopt de bal weg. Daar is Crudele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crudele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cebba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crudele de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przeżuwacz zal de hoekschop nemen. Crudele springt en kopt de bal. Markvar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 38%, A.S.Dalila 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Crudele passt de bal in één keer door. Przeżuwacz probeert naar een medespeler te passen. Cebba geeft de bal voor. Berruezo rent richting de bal. Berruezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 62%, A.S.Dalila 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 0:0

109e minuut.
Funk met een sublieme pass. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano begaat een overtreding. Trung Tùng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trung Tùng kan niet meer verder spelen. Conde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 40%, A.S.Dalila 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Berruezo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Crudele neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 1:0
---
Corpi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 1:1
---
Conde zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Markvar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Cebba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Spitzer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Markvar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - A.S.Dalila 2:1
---
Mikołajczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Funk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
---
Sobrecueva neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalmaz bokst de bal weg.
---