Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark Bosna i Hercegovina
DK 523 Tactiek Champione
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
74.3 gemiddelde waardering 77.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


2e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Kokotović rent richting de bal. Bergmann rent richting de bal. Kokotović verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Thomsen passt de bal met de wreef. Høeg is nu in balbezit. Radan maakt een afschuwelijke overtreding. Høeg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Dazdarević passt de bal in één keer door. Kokotović geeft een hoge lob. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. Praahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Bosna i Hercegovina 0:1

34e minuut.
Šaraba kopt de bal weg. Kokotović geeft een hoge lob. Hartvigsen rent richting de bal. Buza onderschept slim de pass. Buza schiet op doel. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermić is nu in balbezit. Bramming onderschept slim de pass. Bramming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bramming rent richting de bal. Taušan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bramming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Høeg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - Bosna i Hercegovina 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 45%, Bosna i Hercegovina 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark - Bosna i Hercegovina 1:1

52e minuut.
Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann geeft de bal voor. Šaraba rent richting de bal. Šaraba geeft een hoge lob. Dazdarević springt en kopt de bal. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bredal onderschept slim de pass. Bredal passt de bal zonder na te denken. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dazdarević stond buitenspel. Krogsgård komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fink is nu in balbezit. Dazdarević verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kokotović neemt de hoekschop. Buza springt en kopt de bal. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Šaraba met een sublieme pass. Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić geeft een hoge lob. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. Praahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Bosna i Hercegovina 1:2

67e minuut.
Arentoft komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bredal stond buitenspel. Ørnholt komt het veld opgelopen. Gušo neemt vlug de vrije trap. Buza is nu in balbezit. Hartvigsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Bramming rent richting de bal. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Kandasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - Bosna i Hercegovina 2:2

90e minuut.
Fink onderschept slim de pass. Kokotović heeft problemen om de bal te vangen. Kokotović geeft een lange en hoge pass. Dazdarević maakt een snoekduik en kopt de bal. Praahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Bosna i Hercegovina 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 53%, Bosna i Hercegovina 47%.
Danmark - Bosna i Hercegovina 2:3