Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OnlyWinners Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 543
OnlyWinners Suli FC
Attack Tactiek 4123upv3
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filkor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro geeft de bal voor. Carton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Filkor is nu in balbezit. Filkor passt de bal in één keer door. Sanpietro speelt de bal door. Carton rent richting de bal. Carton draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lakabeg rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fenčík geeft een lange en hoge pass. Baltanov kopt de bal weg. Bilík probeert de bal aan de voet te houden. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton haalt uit met een fantastische trap. Hecht bokst de bal weg. Lakabeg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baltanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filkor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chomik onderschept slim de pass. Chomik met een sublieme pass. Filkor probeert naar een medespeler te passen. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro passt de bal zonder na te denken. Deško is nu in balbezit. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Carton haalt uit met een fantastische trap. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:1

28e minuut.
Filkor speelt de bal door. Carton heeft problemen om de bal te vangen. Carton passt de bal zonder na te denken. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:2

30e minuut.
Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Filkor rent richting de bal. Filkor geeft een hoge lob. Račák heeft problemen om de bal te vangen. Ayala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Filkor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanpietro met een sublieme pass. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hecht speelt de bal door. Sanpietro kopt de bal weg. Deško probeert de bal aan de voet te houden. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lakabeg rent richting de bal. Sanpietro rent richting de bal. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 79%, Suli FC 21%.
OnlyWinners - Suli FC 0:3

54e minuut.
Deško heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton rent richting de bal. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Hecht bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filkor zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Baltanov met de inworp. Sanpietro geeft een hoge lob. Čermák probeert de bal aan de voet te houden. Deško kopt de bal weg. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dévánszki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkor passt de bal zonder na te denken. Carton is nu in balbezit. Carton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško is nu in balbezit. Sanpietro onderschept slim de pass. Sanpietro schiet op doel. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:4

67e minuut.
Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Fenčík heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baltanov passt de bal zonder na te denken. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro met een sublieme pass. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Daar is Čermák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanpietro verovert de bal door een tackle van achteren. Sanpietro speelt de bal door. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:5

82e minuut.
Filkor probeert naar een medespeler te passen. Kuchár is nu in balbezit. Ayala begaat een overtreding. Ayala krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Szawala rent richting de bal. Szawala geeft een hoge lob. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton onderschept slim de pass. Carton draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Carton passt de bal in één keer door. Deško rent richting de bal. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:6

89e minuut.
Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro passt de bal in één keer door. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Suli FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 63%, Suli FC 37%.
OnlyWinners - Suli FC 0:7