Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Viranşehir63 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1915
Viranşehir63 kalopodaros
532 Tactiek 14
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 45.9
solid Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Pantov speelt de bal door. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Barwin is nu in balbezit. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell geeft de bal voor. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu schiet op doel. Rosset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - kalopodaros 1:0

15e minuut.
Bohorquez probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Medell is nu in balbezit. Medell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Dionysopoulos is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Winnits passt de bal in één keer door. Daar is Medell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een hoge lob. Vlaicu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pantov probeert de bal aan de voet te houden. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 48%, kalopodaros 52%.
Viranşehir63 - kalopodaros 1:0

46e minuut.
Sátori komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gwadera geeft een lange en hoge pass. Łęcki is nu in balbezit. Kocík onderschept slim de pass. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kocík is nu in balbezit. Pantov onderschept slim de pass. Pantov speelt de bal door. Kornacki probeert naar een medespeler te passen. Bohorquez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - kalopodaros 2:0

62e minuut.
Łęcki is nu in balbezit. Kokeš speelt de bal door. Sakaloglou kopt de bal weg. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piroddu komt het veld opgelopen. Călinescu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim geeft de bal voor. Călinescu rent richting de bal. Călinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 51%, kalopodaros 49%.
Viranşehir63 - kalopodaros 2:0