Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6262
Travelers SkiLLer Team
10++ Tactiek SkiLL2
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
43.9 gemiddelde waardering 62.3
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Filipenko geeft een lange en hoge pass. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator passt de bal in één keer door. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao met een sublieme pass. Lewator is nu in balbezit. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Neculau springt en kopt de bal. Bondía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Lungulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungulescu met een sublieme pass. Boiangiu is nu in balbezit. Melinao verovert de bal door een tackle van achteren. Melinao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bednarek met de inworp. Wojciechowski rent richting de bal. Wojciechowski geeft een hoge lob. Carpinteiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dovera rent richting de bal. Dovera geeft de bal voor. Bowsza kopt de bal weg. Neculau is nu in balbezit. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Bondía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lewator is nu in balbezit. Lewator schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Iţic kopt de bal weg. Bielas is nu in balbezit. Wojciechowski is nu in balbezit. Bielas onderschept slim de pass. Bielas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetsanos onderschept slim de pass. Bielas geeft een lange en hoge pass. Neculau rent richting de bal. Neculau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neculau rent richting de bal. Paal! Dăncescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - SkiLLer Team 0:1

32e minuut.
Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao geeft een hoge lob. Neculau geeft de bal voor. Bowsza springt en kopt de bal. Dăncescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator passt de bal zonder na te denken. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Bondía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - SkiLLer Team 0:2

41e minuut.
Melinao passt de bal zonder na te denken. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas speelt de bal door. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Bondía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Venetsanos geeft de bal voor. Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao geeft de bal voor. Bowsza maakt een snoekduik en kopt de bal. Bondía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau is nu in balbezit. Neculau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - SkiLLer Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 50%, SkiLLer Team 50%.
Travelers - SkiLLer Team 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Bielas de bal. Bielas met een sublieme pass. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau onderschept slim de pass. Neculau schiet op doel. Bondía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iţic is nu in balbezit. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bednarek passt de bal met de wreef. Dovera is nu in balbezit. Gugu onderschept slim de pass. Gugu schiet op doel. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Buitenspel voor Neculau. Goede buitenspelval van de verdediging. Grigoraş neemt vlug de vrije trap. Carpinteiro kopt de bal weg. Melinao rent richting de bal. Melinao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wojciechowski passt de bal met de wreef. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu passt de bal in één keer door. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipenko geeft een lange en hoge pass. Neculau rent richting de bal. Neculau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gugu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sütő maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dovera passt de bal in één keer door. Melinao met een sublieme pass. Bednarek probeert naar een medespeler te passen. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas passt de bal met de wreef. Neculau is nu in balbezit. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Bondía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iţic onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melinao zal de hoekschop nemen. Bowsza maakt een snoekduik en kopt de bal. Bondía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - SkiLLer Team 0:4

85e minuut.
Wojciechowski passt de bal in één keer door. Daar is Gugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugu passt de bal in één keer door. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Venetsanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas is nu in balbezit. Bielas geeft een lange en hoge pass. Neculau is nu in balbezit. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Bondía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft een hoge lob. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melinao neemt de hoekschop. Iţic controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bondía probeert naar een medespeler te passen. Gugu kan de bal niet met de borst controleren. Venetsanos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Venetsanos krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gugu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dovera probeert naar een medespeler te passen. Neculau is nu in balbezit. Neculau schiet op doel. Bondía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 52%, SkiLLer Team 48%.
Travelers - SkiLLer Team 0:4