Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ŁOWICZ 2013 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7429
FC ŁOWICZ 2013 Victoria Zabrze
Attack Tactiek over8000 +2def
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
40.2 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Drwal geeft de bal voor. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Eraclito is nu in balbezit. Eraclito passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yurchak de bal onder controle te krijgen. Amarilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech is nu in balbezit. Puech geeft een lange en hoge pass. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Puech geeft de bal voor. Yurchak kopt de bal weg. Berbatov probeert de bal aan de voet te houden. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Amarilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Łęczycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krentusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krentusz draait met de bal, schiet en ... Amarilla bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Bacusiewicz de bal. Eraclito rent richting de bal. Eraclito probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łęczycki met de inworp. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hajdamowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krentusz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Amarilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 63%, Victoria Zabrze 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŁOWICZ 2013 - Victoria Zabrze 0:0

52e minuut.
Westerhof is nu in balbezit. Westerhof geeft de bal voor. Juhani rent richting de bal. Juhani schiet op doel. Hudureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Victoria Zabrze 1:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hudureanu niet meer kan verder spelen. Łojek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cosyn komt het veld opgelopen. Bochinsky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 51%, Victoria Zabrze 49%.
FC ŁOWICZ 2013 - Victoria Zabrze 1:0