Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: José Luque Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6253
AS.Victoria-NZ FC Karcag
532nz24 Tactiek www
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogaerts krijgt een gele kaart. Bartyla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Feiyue neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Maziarka passt de bal zonder na te denken. Tuhkala heeft problemen om de bal te vangen. Tuhkala probeert naar een medespeler te passen. Ember rent richting de bal. Ember schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Maziarka is nu in balbezit. Bogaerts geeft een lange en hoge pass. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Pienig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 0:1

26e minuut.
Tuhkala is nu in balbezit. Tuhkala passt de bal zonder na te denken. Bartyla is nu in balbezit. Bartyla draait met de bal, schiet en ... Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Havio kopt de bal weg. Tuhkala probeert naar een medespeler te passen. Catolino heeft problemen om de bal te vangen. Catolino geeft een hoge lob. Maziarka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Catolino passt de bal zonder na te denken. Pienig probeert naar een medespeler te passen. Ember kopt de bal weg. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. Pienig bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bogaerts heeft problemen om de bal te vangen. Bogaerts geeft een hoge lob. Catolino rent richting de bal. Catolino geeft de bal voor. Maziarka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 73%, FC Karcag 27%.
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 0:2

47e minuut.
Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő onderschept slim de pass. Bekő probeert naar een medespeler te passen. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz draait met de bal, schiet en ... Paal! Vadeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 1:2

60e minuut.
Dobias probeert naar een medespeler te passen. Bartyla is nu in balbezit. Tuhkala probeert naar een medespeler te passen. Dobias rent richting de bal. Dobias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Pienig speelt de bal door. Tuhkala kopt de bal weg. Maziarka rent richting de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pienig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Catolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catolino met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. Pienig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maziarka krijgt zijn hoofd ertegen. Pienig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ingold geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bogaerts neemt de hoekschop. Maziarka springt en kopt de bal. Pienig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 1:3

68e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts geeft een hoge lob. Catolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catolino geeft een lange en hoge pass. Maziarka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pienig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Colmán passt de bal in één keer door. Tuhkala speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tuhkala passt de bal in één keer door. Daar is Catolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catolino met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 56%, FC Karcag 44%.
AS.Victoria-NZ - FC Karcag 1:3