Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Twórcownia Lach Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4516
Twórcownia Lach BKS Małpi Gaj
10-Hs Tactiek taktyka 1
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Ordiales rent richting de bal. Macháň onderschept slim de pass. Macháň speelt de bal door. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lukksepp passt de bal met de wreef. Rolczak rent richting de bal. Trzonek begaat een overtreding. Rolczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cassis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Norasco geeft een hoge lob. Inworp. Lukksepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Poladzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Salcido is nu in balbezit. Salcido passt de bal met de wreef. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Tavazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:0

44e minuut.
Morillo met de inworp. Franken geeft de bal voor. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 67%, BKS Małpi Gaj 33%.
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:0

47e minuut.
Franken rent richting de bal. Franken met een sublieme pass. Cassis is nu in balbezit. Cassis schiet op doel. Poladzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:1

53e minuut.
Macháň bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháň probeert naar een medespeler te passen. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp geeft een hoge lob. Cassis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De la Peña geeft een hoge lob. Inworp. Franken met een snelle inworp. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken geeft een lange en hoge pass. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:2

61e minuut.
Norasco is nu in balbezit. Norasco geeft de bal voor. Dokonalý probeert de bal aan de voet te houden. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Tavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Norasco geeft de bal voor. Morillo probeert de bal met de borst te controleren. Morillo geeft een hoge lob. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Poladzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken speelt de bal door. Lukksepp is nu in balbezit. Lukksepp geeft de bal voor. Cassis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken passt de bal zonder na te denken. Cassis rent richting de bal. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Poladzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:3

81e minuut.
Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp geeft een lange en hoge pass. Filipski heeft problemen om de bal te vangen. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De la Peña heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Güemes onderschept slim de pass. Güemes geeft een hoge lob. Cassis rent richting de bal. Cassis schiet op doel. Poladzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 71%, BKS Małpi Gaj 29%.
Twórcownia Lach - BKS Małpi Gaj 1:4