Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimi Romantici real milano s.l.
sky road Tactiek testOne
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 38.3
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Marschall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labak geeft een lange en hoge pass. Chiappa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Svjetlanović geeft de bal voor. Inworp. Geroli met de inworp. Labak rent richting de bal. Labak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Bufalino rent richting de bal. Tocev onderschept slim de pass. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Comparin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Villanueva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Locati met een harde bal richting middenveld. Chiappa kopt de bal weg. Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Liberati rent richting de bal. Domján onderschept slim de pass. Labak onderschept slim de pass. Labak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - real milano s.l. 0:1

14e minuut.
Chiappa rent richting de bal. Labak rent richting de bal. Chiappa rent richting de bal. Labak is nu in balbezit. Labak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - real milano s.l. 0:2

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Broś stond buitenspel. Rachini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - real milano s.l. 0:3

19e minuut.
Svjetlanović passt de bal zonder na te denken. Domján speelt de bal door. Labak rent richting de bal. Labak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - real milano s.l. 0:4

23e minuut.
Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś onderschept slim de pass. Broś draait met de bal, schiet en ... Bufalino probeert de bal aan de voet te houden. Toye geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dikariev kopt de bal weg. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bufalino. Broś roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Broś kan niet meer verder spelen. Gherman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 60%, real milano s.l. 40%.
Ultimi Romantici - real milano s.l. 0:4

46e minuut.
Amatruda passt de bal in één keer door. Geroli speelt de bal door. Chiappa met een sublieme pass. Labak rent richting de bal. Labak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Amatruda verovert de bal door een tackle van achteren. Amatruda geeft de bal voor. Labak rent richting de bal. Labak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cabello kan de bal niet met de borst controleren. González Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. González Villanueva passt de bal in één keer door. Tocev is nu in balbezit. Tocev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tocev geeft een hoge lob. Locati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Batata met een sublieme pass. Marschall is nu in balbezit. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati onderschept slim de pass. Liberati draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev bokst de bal weg. Labak is nu in balbezit. Labak schiet op doel. Kurshumdzhiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kurshumdzhiev speelt de bal door. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye probeert naar een medespeler te passen. Dikariev rent richting de bal. Dikariev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
González Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toye passt de bal in één keer door. Tocev is nu in balbezit. Tocev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Osio de bal. Osio speelt de bal door. Geroli rent richting de bal. Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - real milano s.l. 1:4

64e minuut.
Labak passt de bal met de wreef. Geroli is nu in balbezit. Geroli geeft een lange en hoge pass. Osio rent richting de bal. Osio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Svjetlanović is nu in balbezit. Geroli verovert de bal door een tackle van achteren. Geroli geeft de bal voor. Liberati is nu in balbezit. Liberati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 53%, real milano s.l. 47%.
Ultimi Romantici - real milano s.l. 1:4