Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2015
Luleto F.C. Universitatea Craiova
a şasea Tactiek Batman All-in_V7
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 48
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Heller is nu in balbezit. Heller passt de bal in één keer door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik speelt de bal door. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mărăcine met een sublieme pass. Luncik is nu in balbezit. Luncik passt de bal zonder na te denken. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Moraru trapt de bal weg van het doel. Popovici kopt de bal weg. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mardan speelt de bal door. Ciortea heeft problemen om de bal te vangen. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:0

30e minuut.
Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan passt de bal in één keer door. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:1

34e minuut.
Socki rent richting de bal. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei speelt de bal door. Mitran is nu in balbezit. Mitran draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Luncik verovert de bal door een tackle van achteren. Luncik passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 54%, F.C. Universitatea Craiova 46%.
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:2

46e minuut.
Socki rent richting de bal. Socki geeft de bal voor. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:3

48e minuut.
Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meschyan de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ... Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:4

52e minuut.
Luncik passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:5

54e minuut.
Popovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mărăcine trapt de bal weg van het doel. Răducan kopt de bal weg. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik onderschept slim de pass. Luncik geeft een lange en hoge pass. Avrigeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:6

73e minuut.
Mitran passt de bal met de wreef. Socki rent richting de bal. Socki geeft een hoge lob. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Popovici is nu in balbezit. Popovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ogrodnik met de inworp. Luncik rent richting de bal. Luncik passt de bal in één keer door. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Negreanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogrodnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luncik is nu in balbezit. Luncik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Olaru kopt de bal weg. Ogrodnik is nu in balbezit. Mardan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mardan krijgt een gele kaart. Ogrodnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olaru met een snel genomen vrije trap. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Heller geeft een hoge lob. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan draait met de bal, schiet en ... Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 56%, F.C. Universitatea Craiova 44%.
Luleto - F.C. Universitatea Craiova 1:6