Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Super Milan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3232
Super Milan Providência
Jair Tactiek leozinho22
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Engwall is nu in balbezit. Anzola rent richting de bal. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Anzola passt de bal in één keer door. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero passt de bal met de wreef. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anzola haalt uit met een fantastische trap. Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Romero kopt de bal weg. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saarilehto rent richting de bal. Kulacsik rent richting de bal. Saarilehto speelt de bal door. Engwall is nu in balbezit. Engwall haalt uit met een fantastische trap. Śmiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Kulacsik rent richting de bal. Kulacsik passt de bal zonder na te denken. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salvalalio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Punzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kulacsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulacsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kulacsik rent richting de bal. Engwall rent richting de bal. Engwall passt de bal in één keer door. Anzola rent richting de bal. Anzola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kujawka geeft een hoge lob. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola onderschept slim de pass. Anzola haalt uit met een fantastische trap. Śmiech bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 35%, Providência 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Milan - Providência 0:0

46e minuut.
Potouridis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzola met een snelle inworp. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kulacsik is nu in balbezit. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto geeft de bal voor. Daar is Engwall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engwall schiet op doel. Śmiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Serazzi met een snelle inworp. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Anzola kopt de bal weg. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares passt de bal zonder na te denken. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola passt de bal met de wreef. Engwall is nu in balbezit. Engwall draait met de bal, schiet en ... Śmiech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Daar is Kulacsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulacsik geeft de bal voor. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Providência 1:0

71e minuut.
Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kujawka met de inworp. Romero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maćkowiak rent richting de bal. Kulacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto speelt de bal door. Engwall rent richting de bal. Engwall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kulacsik rent richting de bal. Ibenfeldt onderschept slim de pass. Saarilehto speelt de bal door. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall schiet op doel. Śmiech bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kulacsik rent richting de bal. Potouridis is nu in balbezit. Engwall verovert de bal door een tackle van achteren. Engwall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Providência 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 22%, Providência 78%.
Super Milan - Providência 2:0