Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Honduras Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11106
Honduras as-Saʻūdiyya
Honduras 2 Tactiek TURNBALL 3P5D
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
67.6 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


12e minuut.
Sulayman geeft een lange en hoge pass. Hamid kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Keren rent richting de bal. Keren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Farag de bal. Farag geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Boughamni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keren krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cerrato speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Boughamni begaat een overtreding. Boughamni krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman passt de bal met de wreef. Hernandez onderschept slim de pass. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Hamid is nu in balbezit. Hamid geeft een hoge lob. Yanes bokst de bal weg.

44e minuut.
Boughamni passt de bal met de wreef. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 50%, as-Saʻūdiyya 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honduras - as-Saʻūdiyya 0:0

47e minuut.
Farag passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - as-Saʻūdiyya 1:0

53e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Escalante is nu in balbezit. Ghadbhum rent richting de bal. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Na`il verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gutierrez probeert naar een medespeler te passen. Boughamni rent richting de bal. Boughamni passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cantón geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato geeft de bal voor. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Boughamni met een snelle inworp. Keren is nu in balbezit. Keren geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal. Yanes bokst de bal weg.

74e minuut.
Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erazo. Abd-al-Mu`ti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abo Treka komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Abo Treka met een snel genomen vrije trap. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cerrato passt de bal met de wreef. Lean speelt de bal door. Abo Treka probeert naar een medespeler te passen. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Yanes bokst de bal weg. Klungelig pakt Gutierrez de bal. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honduras - as-Saʻūdiyya 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 48%, as-Saʻūdiyya 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honduras - as-Saʻūdiyya 1:1