Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tiger Eye
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2398
WHITE TIGERS CF gevor team 11
532 L WING PP Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 34.2
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Malesa is nu in balbezit. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 1:0

18e minuut.
Peyer is nu in balbezit. Faltoso onderschept slim de pass. Negrilă speelt de bal door. Klungelig pakt Sales de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. Rajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Haqverdiyev geeft een hoge lob. Rajski met een sublieme pass. Negrilă kopt de bal weg. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rajski bokst de bal weg.

23e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales speelt de bal door. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 2:0

29e minuut.
Negrilă met de inworp. Kałamarz probeert de bal met de borst te controleren. Kałamarz geeft een hoge lob. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Daar is Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel begaat een overtreding. Sales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bęś geeft een lange en hoge pass. Chwietkiewicz kopt de bal weg. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales schiet op doel. Rajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Strocki rent richting de bal. Sales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sales krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Malesa kopt de bal weg. Rajski met een sublieme pass. Haqverdiyev kopt de bal weg. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haqverdiyev zal de hoekschop nemen. Sales kopt de bal weg. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 38%, gevor team 11 62%.
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 3:0

46e minuut.
Odolan rent richting de bal. Odolan speelt de bal door. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 4:0

47e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ... Strocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Juźwiak speelt de bal door. Negrilă geeft een hoge lob. Daar is Chwietkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rajski bokst de bal weg.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrilă met een snelle inworp. Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz geeft een hoge lob. Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Rajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă passt de bal in één keer door. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Strocki rent richting de bal. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales haalt uit met een fantastische trap. Rajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 5:0

55e minuut.
Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Chwietkiewicz met een sublieme pass. Haqverdiyev speelt de bal door. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Haqverdiyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałamarz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 6:0

59e minuut.
Negrilă is nu in balbezit. Negrilă geeft een hoge lob. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 7:0

68e minuut.
Bęś speelt de bal door. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Haqverdiyev kopt de bal weg. Sales rent richting de bal. Sales passt de bal met de wreef. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 8:0

71e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki is nu in balbezit. Sales onderschept slim de pass. Sales draait met de bal, schiet en ... Rajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 9:0

75e minuut.
Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Tywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een hoge lob. Sales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Haqverdiyev met een snelle inworp. Kałamarz speelt de bal door. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 10:0

81e minuut.
Kałamarz geeft de bal voor. Juźwiak kopt de bal weg. Sales probeert de bal aan de voet te houden. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kałamarz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haqverdiyev de bal. Haqverdiyev speelt de bal door. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 11:0

87e minuut.
Haqverdiyev geeft een hoge lob. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Juźwiak is nu in balbezit. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz schiet op doel. Rajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 30%, gevor team 11 70%.
WHITE TIGERS CF - gevor team 11 11:0