Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Abu Simbel Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4503
Nubian Extreme_Team
different 343 Tactiek n-5131-m
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
41.7 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Puis rent richting de bal. Puis passt de bal zonder na te denken. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Białostocki probeert de bal aan de voet te houden. Raffaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Sükösd de bal. Sükösd geeft een hoge lob. Białostocki probeert de bal met de borst te controleren. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Caraiman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arouca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puis rent richting de bal. Puis draait met de bal, schiet en ... Raffaldo bokst de bal weg.

28e minuut.
Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea geeft de bal voor. Puis rent richting de bal. Puis geeft een lange en hoge pass. Matafirou maakt een snoekduik en kopt de bal. Raffaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klungelig pakt Bratianu de bal. Puis rent richting de bal. Puis passt de bal met de wreef. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arouca geeft een lange en hoge pass. Puis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matafirou de bal onder controle te krijgen. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 63%, Extreme_Team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nubian - Extreme_Team 0:0

46e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Białostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki geeft een hoge lob. Prunea kopt de bal weg. Puis is nu in balbezit. Puis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sükösd verovert de bal door een tackle van achteren. Sükösd geeft de bal voor. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Puis rent richting de bal. Puis met een sublieme pass. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Extreme_Team 0:1

63e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Sükösd bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Yakışan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nubian - Extreme_Team 1:1

66e minuut.
Puis passt de bal zonder na te denken. Matafirou rent richting de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Extreme_Team 1:2

75e minuut.
Humulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lin probeert de bal met de borst te controleren. Panza geeft de bal voor. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Puis probeert de bal met de borst te controleren. Puis geeft een hoge lob. Bustei is nu in balbezit. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bustei schiet op doel. Brönnimann probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quesada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matafirou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 53%, Extreme_Team 47%.
Nubian - Extreme_Team 1:2