Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chile Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12048
Chile República Dominicana
Talcahuano 1 Tactiek 5-4-1
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
79.4 gemiddelde waardering 72.3
brilliant Schieten excellent
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


8e minuut.
Barra kopt de bal weg. López probeert naar een medespeler te passen. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ... Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Santos kopt de bal weg. Adasme speelt de bal door. Barra rent richting de bal. Barra geeft een hoge lob. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 30%, República Dominicana 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chile - República Dominicana 0:0

46e minuut.
Huenchulaf komt het veld opgelopen. Cruz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gayoso kopt de bal weg. Castaño controleert de bal met de borst. Castaño passt de bal in één keer door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel. Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Santos kopt de bal weg. Adasme controleert de bal met de borst. Adasme geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf springt en kopt de bal. Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bastías rent richting de bal. Huenchulaf rent richting de bal. Bastías is nu in balbezit. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Santos speelt de bal door. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barra rent richting de bal. Barra met een sublieme pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 36%, República Dominicana 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chile - República Dominicana 0:0