Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Prinzessin Lillifee Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3314
Prinzessin Lillifee Mainz 005
Lina1 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten formidabel
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kamat met een snelle inworp. Roman rent richting de bal. Rehhagel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:1

5e minuut.
Ittig probeert de bal aan de voet te houden. Naujoks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:2

6e minuut.
Graffite rent richting de bal. Beinhart is nu in balbezit. Bugera speelt de bal door. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:3

8e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Bugera probeert naar een medespeler te passen. Beinhart rent richting de bal. Beinhart schiet op doel. Kallenberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:4

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugera met een snelle inworp. Natsrek heeft problemen om de bal te vangen. Natsrek geeft een lange en hoge pass. Beinhart krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Hornauer trapt de bal weg van het doel. Olaf kopt de bal weg. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beinhart passt de bal zonder na te denken. Bugera speelt de bal door. Natsrek met een sublieme pass. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:5

12e minuut.
Beinhart verovert de bal door een tackle van achteren. Ittig is nu in balbezit. Roman onderschept slim de pass. Beinhart is nu in balbezit. Beinhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:6

13e minuut.
Demiańczuk is nu in balbezit. Demiańczuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Naujoks de bal. Beinhart rent richting de bal. Beinhart draait met de bal, schiet en ... Kallenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamat neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hornauer de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bugera zal de hoekschop nemen. Kallenberger bokst de bal weg. Ittig kopt de bal weg. Natsrek geeft een hoge lob. Oettershagen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Olaf verovert de bal door een tackle van achteren. Olaf met een sublieme pass. Beinhart rent richting de bal. Beinhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dauengauer kopt de bal weg. Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ittig rent richting de bal. Ittig passt de bal met de wreef. Rehhagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Roman rent richting de bal. Beinhart rent richting de bal. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:7

25e minuut.
Bugera kopt de bal weg. Klungelig pakt Hornauer de bal. Beinhart rent richting de bal. Beinhart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:8

29e minuut.
Klungelig pakt Roman de bal. Roman geeft een lange en hoge pass. Oettershagen kopt de bal weg. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Roman onderschept slim de pass. Bugera rent richting de bal. Bugera met een sublieme pass. Beinhart is nu in balbezit. Beinhart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Natsrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Roman de bal. Roman schiet op doel. Ittig probeert de bal aan de voet te houden. Kallenberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:9

38e minuut.
Freudenstein geeft een lange en hoge pass. Roman kopt de bal weg. Oettershagen heeft problemen om de bal te vangen. Beinhart rent richting de bal. Beinhart haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hornauer is nu in balbezit. Hornauer geeft een hoge lob. Natsrek kopt de bal weg. Bugera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugera geeft een lange en hoge pass. Kallenberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer speelt de bal door. Rehhagel rent richting de bal. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 85%, Mainz 005 15%.
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:9

47e minuut.
Olaf onderschept slim de pass. Olaf geeft de bal voor. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Naujoks geeft een hoge lob. Inworp. Bugera met de inworp. Roman geeft een hoge lob. Beinhart maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Natsrek met een sublieme pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Olaf geeft een hoge lob. Beinhart springt en kopt de bal. Kallenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Beinhart rent richting de bal. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kallenberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:10

59e minuut.
Demiańczuk passt de bal zonder na te denken. Roman is nu in balbezit. Hornauer begaat een overtreding. Roman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natsrek komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rehhagel rent richting de bal. Kamat verovert de bal door een tackle van achteren. Kamat geeft een hoge lob. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kamat probeert naar een medespeler te passen. Natsrek rent richting de bal. Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oettershagen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Olaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaf passt de bal met de wreef. Kamat rent richting de bal. Kamat geeft een lange en hoge pass. Beinhart maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bugera rent richting de bal. Bugera geeft een hoge lob. Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Beinhart onderschept slim de pass. Beinhart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:11

73e minuut.
Solner speelt de bal door. Naujoks rent richting de bal. Naujoks passt de bal zonder na te denken. Beinhart rent richting de bal. Beinhart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel. Beinhart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:12

80e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Naujoks geeft een lange en hoge pass. Kohl speelt de bal door. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:13

84e minuut.
Olaf probeert naar een medespeler te passen. Pannenbecker is nu in balbezit. Pannenbecker probeert naar een medespeler te passen. Roman is nu in balbezit. Roman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Olaf geeft de bal voor. Ittig kopt de bal weg. Rehhagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat verovert de bal door een tackle van achteren. Kamat geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 75%, Mainz 005 25%.
Prinzessin Lillifee - Mainz 005 0:13